ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ

Το sneak peak της επιστροφής του Μπέβερλι Χιλς σε μεταφέρει απευθείας στην εφηβεία σου

Η σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήξερες ότι αρχίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο που άκουγες το θέμα του. Δυο τρεις νότες ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να τρέξεις από το δωμάτιο σου στο σαλόνι και να συντονιστείς με τις περιπέτειες μιας παρέας σχολιαρόπαιδων, αργότερα κολλεγιόπαιδων και αργότερα νέων στην άλλη πλευρά του κόσμου. Αυτό είναι και το μόνο που μας έλειπε από το πρώτο video στο οποίο είδαμε το καστ των πρωταγωνιστών, δυστυχώς χωρίς τον Luke Perry που έφυγε από τη ζωή όσο η αναβίωση της σειράς βρισκόταν στα σκαριά, να επανενώνεται και να «ανακοινώνει» την επιστροφή στις οθόνες μας τον ερχόμενο Αύγουστο. Το θέμα.

Διάβασε ακομα: Πέθανε ο Luke Perry του ”Beverly Hills: 90120”

Όχι πια. Το πρώτο teaser της σειράς είναι εδώ, και το μοιράστηκε μέσω Instagram η Kelly, δηλαδή η Jennie Garth. Ο νέος τίτλος της σειράς είναι “BH 90210” και πρωταγωνιστούν σε αυτή η Jennie Garth, η κολλητή της στη σειρά και στη ζωή Tori Spelling (Dona), ο Jason Priestley (Brandon) η Shannen Doherty (Brenda), ο Ian Ziering (Steve), η Gabrielle Carteris (Andrea) και ο Brian Austin Green (Bryan). Και βέβαια πρώτος και κύριος πρωταγωνιστής το θέμα της σειράς όπως θα δεις παρακάτω.

View this post on Instagram

A little sneak peak for you #bh90210 @bh90210

A post shared by Jennie (@jenniegarth) on

 

Διάβασε κι αυτό: Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: 29 χρόνια μετά επιτέλους έχουμε το τρέιλερ της τηλεοπτικής τους επιστροφής

Όσο για το τι θα δούμε στη νέα εκδοχή της σειράς που αγαπήσαμε στα 90’s, η οποία θα προβληθεί από το Fox; Το κανάλι αποκαλύπτει στην περιγραφή της σειράς: «Έχοντας τραβήξει διαφορετικούς δρόμους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς οι Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian και Tori συναντιούνται όταν ένας από αυτούς προτείνει να αναβιώσουν τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Αλλά το να το βρεθούν για να κάνουν τη σειρά τελικά εξελίσσεται σε μία πολύ καλύτερη σαπουνόπερα από την ίδια την νέα σειρά. Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, παλιά φλερτ, φίλοι και “εχθροί” ξανασυναντηθούν, καθώς αυτό το εμβληματικό καστ -που όλος ο κόσμος παρακολούθησε να μεγαλώνει και να ωριμάζει παρέα- προσπαθεί να πιάσει το νήμα εκεί όπου το άφησε;». Τον Αύγουστο θα τα μάθουμε όλα.

Κι έτσι σαν ωδή στα νιάτα μας σου αφήνω εδώ και τους αρχικούς τίτλους της σειράς που αγαπήσαμε.