ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: 29 χρόνια μετά επιτέλους έχουμε το τρέιλερ της τηλεοπτικής τους επιστροφής

Μπορεί η επιστροφή του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά ο τίτλος της σειράς "Beverly Hills 90210" να σημαδεύτηκε τραγικά από τον απροσδόκητο θάνατο του Luke Perry, ή αλλιώς του Dylan της σειράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς οι fan της σειράς που έθρεψε όλα τα εφηβικά μας όνειρα και τις ανησυχίες μας, σταμάτησαν να χαίρονται με την επιστροφή του. Η γνωστή παρέα του Μπέβερλι Χιλς, μαζί και με τη Brenda (δηλαδή τη Shannen Doherty) που πρόσφατα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στη σειρά, είναι έτοιμη να γυρίσει στην παλιά της γειτονιά, αυτή με τον ταχυδρομικό κώδικα "90210" και υπάρχει και σχετικό video.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας εκδοχής της σειράς με τίτλο “BH90210” θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Fox την Τετάρτη 7 Αυγούστου. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το video που δείχνει το επικό reunion των πρωταγωνιστών με τα σενάρια του πιλότου της σειράς ανά χείρας.

 

Jason Priestley, Jenny Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling, επιστρέφουν ως Brandon, Kelly, Steve, Andrea, Bryan και Donna αντίστοιχα, μαζί με την Shannen Doherty στον ρόλο της Brenda. Όλοι σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς θα υποδυθούν πιο έντονες εκδοχές του χαρακτήρα τους. Κι αφού σε αφήσουμε να απολαύσεις το video και να δεις πώς «έγραψε» ο χρόνος πάνω τους, θα σου θυμίσουμε ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1990. Μη βγάζεις κομπιουτεράκι θα σου πω εγώ, 29 ολόκληρα χρόνια πέρασαν. Περισσότερα κι από το Λόγω Τιμής.

 

Και για να μην χρειάζεται να γκουγκλάρεις περισσότερο για να θυμηθείς το τότε, εγώ είμαι εδώ. Την παρακάτω φωτογραφία ανέβασε fan της σειράς και όπως βλέπεις η σύγκριση γίνεται άμεσα. Η απουσία του Luke Perry, ηχηρή και δυσβάσταχτη. Αλλά τουλάχιστον οι υπόλοιποι δείχνουν κεφάτοι και έτοιμοι όσο ποτέ για την επιστροφή της.