ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Luke Perry του “Beverly Hills: 90120”

Richard Shotwell/Invision/AP

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών, ο δημοφιλής ηθοποιός Luke Perry, που πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του '90 στη σειρά "Beverly Hills 90210". Στο πλευρό του είχε την οικογένειά του. Η οικογένεια με ανακοίνωσή της ευχαριστεί για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ζητά από τον κόσμο και τα μέσα να σεβαστούν το πένθος τους.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη. Την ίδια ημέρα που το Fox ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή της σειράς για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων και με αρκετά διαφορετικό concept .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 52χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο περίπου στις 9.40 το πρωί της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια και όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος Τύπου του «βρισκόταν υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο» χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling έχουν ήδη συμφωνήσει τη συμμετοχή τους στην αναβίωση του “Beverly Hills 90210″και σύμφωνα με το σενάριο θα υποδύονται τους εαυτούς τους που ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP