ΤΑΙΝΙΕΣ

“Those Who Wish Me Dead”: Η Angelina Jolie επιστρέφει με περιπέτεια και το trailer είναι εντυπωσιακό

Invision/AP Richard Shotwell

Έχουν μεσολαβήσει 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την Angelina Jolie σε ταινία δράσης, αλλά τελικά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το trailer της νέας ταινίας της Angelina Jolie είναι γεγονός και θα σε εντυπωσιάσει σίγουρα. Σαν άλλη Lara Croft, δαμάζει φωτιές, σώζει παιδιά και δεν φοβάται τίποτα. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε στο trailer της ταινίας “Those Who Wish Me Dead”, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου, σε κινηματογράφους που λειτουργούν αλλά και στην πλατφόρμα HBO. Σαν να θυμηθήκαμε τις παλιές καλές κινηματογραφικές μέρες της Angie.

Το trailer της νέας ταινίας της Angelina Jolie

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Koryta και περιγράφει την ιστορία ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος γίνεται μάρτυρας μίας βίαιης δολοφονίας, του δίνεται μία πλαστή ταυτότητα και κρύβεται σε ένα πρόγραμμα εφήβων με προβλήματα, μέσα στο δάσος. Οι δολοφόνοι όμως τον αναζητούν και δεν διστάζουν να σφάξουν όποιον βρεθεί μπροστά τους.

Η Hannah, μία ειδικά εκπαιδευμένη πυροσβέστης, που δεν κατάφερε να σώσει τρεις ανθρώπους, συναντά τον έφηβο και προσπαθεί να τον προστατεύσει από εκείνους που τον καταδιώκουν. To υπόλοιπο cast απαρτίζουν οι: Finn Little, Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Jon Bernthal και Tyler Perry. O Taylor Sherridan υπογράφει το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία της ταινίας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στο trailer βλέπουμε τη 45χρονη Angelina Jolie σε ένα στιλ ταινίας που την έχουμε αγαπήσει και συνηθίσει, αλλά αυτήν τη φορά, υπάρχει και μία μητρική σχέση με ένα νεαρό αγόρι. Η ταινία βγαίνει σε μία περίοδο όπου η δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt καλά κρατεί. Το πολύκροτο διαζύγιό τους έχει ξεκινήσει από το 2016, αλλά προβλέπεται να διαρκέσει για αρκετά χρόνια ακόμη.