ΤΑΙΝΙΕΣ

Η Emma Stone είναι η σύγχρονη “Cruella” και το trailer είναι καθηλωτικό. Who let the dogs out?

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham.

Η “Cruella” του 2021 είναι γεγονός και το trailer μόλις προσγειώθηκε, μαζί με φωτογραφίες της αγνώριστης Emma Stone.

Από το 2019, όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή της Cruella Devil μέσα από την Emma Stone, περιμέναμε να δούμε πώς και πώς τη σύνγχρονη εκδοχή της villain που λατρέψαμε όταν ήμασταν παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι το project είναι στα σκαριά από το 2013. Το 2016 αποφασίστηκε ότι η Emma Stone θα πρωταγωνιστήσει, αλλά τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2019. Η πανδημία ανέβαλε την κυκλοφορία της ταινίας το 2020, αλλά το 2021 είναι η χρονιά της.

Η αφίσα με την edgy Stone

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί την Cruella στο Λονδίνο των 70s, στον δρόμο για να γίνει μεγάλη και τρανή σχεδιάστρια μόδας. Άρα, είναι πολύ νέα και δεν ξέρουμε αν είναι εξίσου αδίστακτη. Η αφίσα πάντως υπόσχεται μία edgy rock Cruella και το μόνο κοινό είναι το ασπρόμαυρο μαλλί και η «λατρεία» για τα σκυλιά Δαλματίας. Και μάς ενημερώνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 28 Μαΐου 2021.

Το trailer με την καθηλωτική Emma Stone

Το trailer που είναι διαθέσιμο εδώ και λίγα λεπτά μάς βάζει σε ένα mood περιπέτειας που συνδυάζεται με τη μαγεία της Disney. Η Cruella ξεκινά ως νέο κορίτσι, με ίσια κόκκινα μαλλιά (σαν την πραγματική Emma Stone δηλαδή) αλλά μεταμορφώνεται γρήγορα στον ρόλο που αγαπάμε να μισούμε. “I am woman, hear me roar”, λέει ως Cruella και άντε μετά να την αντιπαθήσεις. Άλλος ένας λόγος να δούμε την ταινία είναι η εκπληκτική Emma Thompson. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Craig Gillespie, που μάς έδωσε την ταινία “I,Tonya”, ενώ παραγωγός είναι η Cruella DeVil της καρδιάς μας, Glenn Close.