ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Voice: Μαμά και γιος διαγωνίστηκαν μαζί. Η σκηνή έγινε οικογενειακή υπόθεση

ΣΚΑΪ

Το επεισόδιο των Blind Auditions του The Voice την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, επεφύλασσε εκπλήξεις για τους 4 coaches, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη. Εκτός από τον γιο ενός διάσημου καλλιτέχνη στην Ελλάδα, που τραγούδησε και τους μάγεψε, υπήρξαν κι άλλες «οικογενειακές ιστορίες» στη σκηνή του show ταλέντων του ΣΚΑΪ. Μία μαμά κι ο γιος της διαγωνίστηκαν στο The Voice και κατάφεραν επίσης να κερδίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Ονομάζομαι Melissa Williams, είμαι 49 ετών και μένω στην Κύπρο» ανέφερε αρχικά η μελαχρινή διαγωνιζόμενη. «Ονομάζομαι Paul Williams, είμαι 24 ετών και μένω στη Στοκχόλμη της Σουηδίας» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του Voice. «Αυτός είναι ο γιος μου» και «αυτή είναι η μαμά μου», συμπλήρωσαν οι δύο διαγωνιζόμενοι του The Voice. Η Melissa κατάγεται από τις ΗΠΑ αλλά έζησε μαζί με τον Paul στη Σουηδία για 15 χρόνια.

Μαμά και γιος ταξίδεψαν στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετέχουν στο The Voice και να κάνουν τους coaches να «γυρίσουν» τις καρέκλες τους. Στόχος τόσο της Melissa όσο και του Paul ήταν να καταφέρουν να γυρίσουν και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών του The Voice.

Η μητέρα Melissa επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Cher, Strong Enough και οι τέσσερις κριτές γύρισαν ήδη από το πρώτο κουπλέ τις καρέκλες τους. Όπως είπε διάλεξε με την καρδιά της να βρεθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Έπειτα στη σκηνή βρέθηκε ο γιος της Paul. Ο 24χρονος τραγούδησε το Hopelessly Devoted To You, και ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε. Κάπως έτσι και οι 2 προχώρησαν στην επόμενη φάση του The Voice.

Η μητέρα του, βγήκε ξανά στη σκηνή, από τα παρασκήνια όπου παρακολουθούσε την προσπάθεια του γιου της, για να προσφέρει στην Έλενα Παπαρίζου μία αλμυρή τούρτα από τη Σουηδία, που ενθουσιασμένη η coach του The Voice παρουσίασε στους υπόλοιπους κριτές. «Τυπική μαμά», είπε ο Paul και το επικοινωνιακό χάρισμα και των δύο δύσκολα κρυβόταν. «Είμαι από τη Σουηδία και μου θυμίζει τις περιοδείες. Όποτε είσαι σε περιοδεία κάποιος έχει μια τέτοια για την μπάντα», είπε για την τούρτα της η Melissa κι η σκηνή έκλεισε ευχάριστα και οικογενειακά.

Το The Voice συνεχίζει να κερδίζει το κοινό με τα επεισόδια των Blind Auditions. Συγκεκριμένα το επεισόδιο της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου, σημείωσε 26% κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, και 22% στο δυναμικό κοινό. Από τις 21.00 ως τις 22.30, που έπαιζε «απέναντι» από τη Γη της Ελιάς του Mega η πρωτιά στην τηλεθέαση ανήκε στο πρόγραμμα μυθοπλασίας του Mega, που συγκέντρωσε 23,5% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.