ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο γιος του Δημήτρη Ψαριανού βρέθηκε στο The Voice. Το Instagram του είναι η απόδειξη ότι έπρεπε να το είχε κάνει ήδη

Instagram.com/ps_marios

Ένα ακόμα επεισόδιο των blind auditions του The Voice προβλήθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που δοκιμάστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του The Voice ήταν και ο Μάριος Ψαριανός. Ο 30χρονος τραγουδιστής, είναι ο γιος του Δημήτρη Ψαριανού, του τραγουδιστή του «Μεγάλου Ερωτικού», που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020. Κι ο ίδιος απέδωσε την αγάπη του για τη μουσική στα «γονίδιά» του.

«Ονομάζομαι Μάριος Ψαριανός, είμαι 30 ετών και ζω στην Αθήνα. Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε πριν γεννηθώ. Ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι, και από πολύ μικρός είχα ερεθίσματα, είχα τα ακούσματα είχα το μικρόβιο», είπε αρχικά ο Μάριος Ψαριανός στην κάμερα του The Voice.

«Μέχρι 13- 14 ετών δεν είχα σκεφτεί ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική μέχρι που μου έδωσε ο πατέρας μου την κιθάρα κι εκεί άρχισαν να αλλάζουν όλα για μένα, άρχισα να τραγουδάω να παίζω και να γράφω τραγούδια, και συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Η οικογένειά μου στήριξε τις επιλογές μου αν και ο πατέρας μου ήταν αρκετά σκληρός σε ό,τι αφορά τις μουσικές μου επιλογές», πρόσθεσε αναφερόμενος στον πατέρα του και τη συμβολή του στο να ακολουθήσει τελικά το όνειρό του.

Ποιο είναι όμως αυτό το όνειρο; Ο Μάριος Ψαριανός το αποκάλυψε λίγο πριν εμφανιστεί στο stage. «Το όνειρό μου είναι να γράφω μουσική και να παίζω τη μουσική μου και γι’ αυτό είμαι εδώ. Ανεβαίνω τη σκηνή για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα αποδείξω στους coaches ότι πρέπει να είμαι στην ομάδα τους», εξήγησε.

Ο Μάριος Ψαριανός με την κιθάρα του περασμένη στον ώμο έπαιξε και τραγούδησε το The Blower’s Daughter και έκανε και τους τέσσερις κριτές του The Voice, Κωνσταντίνο Αργυρό, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Ο γιος του Δημήτρη Ψαριανού, επέλεξε να βρεθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice.

Μέχρι να τον ξαναδεις στη σκηνή του The Voice εμείς σου βρήκαμε το Instagram του, όπου μπορείς να ακούσεις τον Μάριο Ψαριανό να τραγουδά τα δικά του τραγούδια, αλλά και διασκευές τραγουδιών. Βάλε ακουστικά και πάτα το play στα παρακάτω video.