ΣΕΙΡΕΣ

The Morning Show: Το trailer του 2ου κύκλου υπόσχεται νέες συγκινήσεις

Getty Images David Livingston

Επιστρέφει επιτέλους το The Morning Show και το trailer του 2ου κύκλου υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Η πλατφόρμα Apple TV+ πίστεψε εξαρχής σε αυτή τη σειρά, υπογράφοντας συμφωνία για δύο κύκλους. Οι υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και SAGA μάλλον δικαίωσαν αυτή τους την προτίμηση. Ο 2ος κύκλος του The Morning Show θα δείχνει μία νέα τάξη πραγμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας. «Υπάρχει ένα χάος και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχουμε να εξερευνήσουμε τόσα πράγματα», δήλωσε η συμπρωταγωνίστρια Reese Witherspoon.

Το επίσημο trailer του 2ου κύκλου του “The Morning Show”

Πριν λίγους μήνες βλέπαμε ένα πρώτο teaser της σειράς που έθιξε θέματα, με βασικό το #metoo, την ανισότητα των φύλων σε θέσεις εργασίας και πολλά ακόμη. Το επίσημο trailer δείχνει την επιστροφή της Alex στο δίκτυο και την παραδοχή του Cory ότι την έχουν άμεση ανάγκη. Ταυτόχρονα, η Bradley ανησυχεί για το δικό της μέλλον. Σε αυτόν τον κύκλο θα τεθούν θέματα ρατσισμού.

Τα νέα πρόσωπα της σειράς

Θεωρούμε δεδομένο ότι θα επιστρέψει ο Steve Carrel, αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο για τον 1ο κύκλο. Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω, και το όνομά του στο trailer μάς επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει. Οι νέες προσθήκες είναι η Julianna Margulies, ως παρουσιάστρια άλλου δικτύου, η Greta Lee, o Ruairi O’Connor και ο Hasan Minhaj. Ο 2ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.