ΤΑΙΝΙΕΣ

Η Reese Witherspoon θα επιστρέψει σίγουρα στην Εκδίκηση της Ξανθιάς 3. Ο Luke Wilson;

20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Reese Witherspoon μάς συστήθηκε ως Elle Woods, μία φεμινίστρια (τηρουμένων των αναλογιών) που έσπασε τα στερεότυπα της ξανθιάς που φοράει ροζ και μασάει τσίχλα.

Η Elle έγινε δικηγόρος, έλυσε μυστηριώδεις υποθέσεις, απέκτησε sequel και τώρα επιστρέφει με 3η ταινία. Τα καλά νέα ανακοινώθηκαν τον Μάιο του 2020, αλλά όπως καταλαβαίνεις υπάρχει μία καθυστέρηση στην παραγωγή. Η Εκδίκηση της Ξανθιάς θα επιστρέψει και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα είναι μέρος της ο Luke Wilson.

Τι θα δούμε στην Εκδίκηση της Ξανθιάς 3;

Η Elle Woods επιστρέφει αφού έχει ήδη καταφέρει να απαγορεύσει τη δοκιμή καλλυντικών σε ζώα στην Washington. Την αφήσαμε παντρεμένη με τον Emmett, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα για πιθανή υποψηφιότητα στον Λευκό Οίκο. Και τώρα θα τη δούμε να διανύει τη δεκαετία των 40, σε σενάριο της Mindy Kaling.

Η Εκδίκηση της Ξανθιάς είναι γυναικεία υπόθεση (naturally)

Η Reese Witherspoon δεν επιστρέφει μόνο ως πρωταγωνίστρια, αλλά και ως παραγωγός με την εταιρία της “Hello Sunshine”. Στο μεταξύ, πήρε ένα τηλέφωνο τη Mindy Kaling και της ζήτησε να γράψει το σενάριο. «Επιτέλους, θα έχει μία χρησιμότητα η λατρεία μου για την Εκδίκηση της Ξανθιάς. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ ξανά με τον φίλο μου Dan Goor. Η Elle είναι ένα πρότυπο, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να είσαι girly και έξυπνη. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι με την εκδοχή της Elle στα 40», έχει πει η Kaling.

Μάς έχει δώσει ήδη μία γεύση για το τι θα δούμε στο τρίτο μέρος. Θα υπάρχουν σίγουρα κλασικές ατάκες, στιγμές μόδας αλλά και φανταστικές φεμινιστικές ιδέες. Θα έχει ζώα, αλλά και επιστροφές αγαπημένων προσώπων, όπως αυτό της Jennifer Coolidge.

Ο Luke Wilson θέλει να επιστρέψει

Invision/AP / © 2021 Evan Agostini

Δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει ο κινηματογραφικός σύζυγος της Elle Woods, αλλά ο ίδιος ο Wilson θέλει πολύ να τον καλέσουν. «Πάντα θα έλεγα ναι σε ενδεχόμενη συνεργασία με τη Reese. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Λατρεύω την ταινία, τη βλέπω όποτε παίζει στην τηλεόραση και αγαπώ τον ρόλο της Elle Woods» δήλωσε πρόσφατα ο Luke Wilson.