ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα είδος απολογισμού, κάτι που σε οδηγεί στο να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου είναι έντονα και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε φιλικές παρέες που σου εξιτάρουν τη σκέψη και σε εμπνέουν να έχεις νέες ιδέες άκρως πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετή για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις καθώς η αισιοδοξία είναι κυρίαρχο στοιχείο στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συζητήσετε για διάφορα πνευματικά θέματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και υπάρχει από το πρωί έντονη αναστάτωση λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους καθώς η ένταση που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητική στάση για αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι επιφορτισμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Προσοχή γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και αναστάτωση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς στην οικογένεια για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς σου δημιουργούνται έντονες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.