ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο και το «φέρνει ζάλη στο κεφάλι» ποσό με το όποιο φεύγει

Instagram.com/survivorgr

Το Survivor οδεύει (αργά και βασανιστικά μετά την παράταση που έλαβε) στην τελική του ευθεία. Οι αποχωρήσεις παικτών ξεκίνησαν ξανά αυτήν την εβδομάδα και στο επεισόδιο της Τετάρτης 2 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμα παίκτη να αφήνει τη δάδα του στο «Συμβούλιο του Νησιού» και να αποχωρεί από τον Άγιο Δομήνικο. Και σύμφωνα με το συγκεκριμένο spoiler για το Survivor που μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η αποχώρηση θα εκπλήξει πολλούς.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία στο επεισόδιο της Τρίτης 1 Ιουνίου. Ο ίδιος, όπως και ο καλός του φίλος, Τριαντάφυλλος, ήταν ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Η ψηφοφορία των παικτών ανέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Σάκης Κατσούλης στη συνέχεια υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα. Όπως καταλαβαίνεις τα spoiler για την αποχώρηση από το Survivor δεν άργησαν να βγουν.

Survivor spoiler: Η 11η υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου θα αποδειχθεί μοιραία;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, η αποχώρηση από το Survivor την Τετάρτη 2 Ιουνίου θα είναι «ιστορική». Κι αυτό γιατί η 11η υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου μάλλον αποδεικνύεται μοιραία.

Σύμφωνα με το spoiler από το Survivor αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος, ένας παίκτης που τόσο το κοινό όσο και οι συμπαίκτες του, είχαν πειστεί ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό λόγω της επιμονής των ψηφοφόρων του να τον στηρίζουν για να παραμείνει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δεν ήταν απλά ιδέα τους ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας δημοφιλής παίκτης. Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει κρατήσει 10 φορές ως τώρα στο παιχνίδι. Αν, λοιπόν, επιβεβαιωθεί το spoiler για το Survivor, που μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόκειται για ανατροπή για τις συμμαχίες των παικτών (ο Τριαντάφυλλος έχει έρθει κοντά με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη), αλλά και για όσα υπολόγιζαν οι συμπαίκτες του, για τη δημοφιλία των αντιπάλων του Τριαντάφυλλου.

Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Τριαντάφυλλος

Με το ίδιο θέμα, ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό», στην οποία ο Αλέξης Μίχας, ανέφερε ότι έχουν κυκλοφορήσει και πληροφορίες ότι ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη αποχωρήσει. Όσο για τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει ο τραγουδιστής μέχρι αυτή τη στιγμή, αυτά είναι 143 χιλιάδες ευρώ.

«Έμαθα ότι είναι και ο πιο ευνοημένος παίκτης και για έναν ακόμη λόγο. Έγιναν τροποποιήσεις στο συμβόλαιό του, τελευταία στιγμή πριν φύγει για τον Άγιο Δομήνικο κι έχει κλείσει όρους που δεν τους έχουν άλλοι παίκτες», σημείωσε ο Αλέξης Μίχας. «Έκλεισε κάποιους όρους που ήταν πολύ πιο ευνοϊκοί από αυτό που του είχε προταθεί», τόνισε ο δημοσιογράφος χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.