ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Οι διάσημοι που εισβάλλουν στο reality επιβίωσης

Instagram.com/survivorgr

Δεν θέλω να τρομάζεις ούτε να ταράζεσαι. Δεν πήρε κι άλλη παράταση το Survivor, δεν θα ολοκληρωθεί ο φετινός του κύκλος τον Σεπτέμβριο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Κάποια διάσημα πρόσωπα θα μπουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μόνο και μόνο για να παίξουν μαζί με τους συμμετέχοντες το παιχνίδι «Πόσο γάτα είσαι».

Την ανακοίνωση έκανε στους παίκτες του Survivor, ο παρουσιάστής του, Γιώργος Λιανός, αφήνοντάς τους έκπληκτους. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής οι διάσημοι που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι, θα το κάνουν ζωντανά μέσω σύνδεσης με την Αθήνα.

«Να σας ενημερώσω για κάτι. Αύριο θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Θα παίξουμε το παιχνίδι “Πόσο γάτα είσαι”. Θα έχουμε ζωντανά μέσω σύνδεσης στην Αθήνα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου», σημείωσε ο Γιώργος Λιανός.

Τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό και σίγουρα το λιγότερο ανταγωνιστικό μέρος του Survivor. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz όπως καταλαβαίνεις, μπαίνουν στο καλύτερο δυνατό σημείο του παιχνιδιού για να διασκεδάσουν μαζί με τους παίκτες του Survivor.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό τα πρόσωπα που θα «εισβάλλουν» στο Survivor είναι τα εξής: Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Γεωργαντάς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργες και Τάσος Τρύφωνος. Οι παραπάνω διάσημοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι συνεργάτες του ΣΚΑΪ, θα παίξουν σε ζευγάρια με τους παίκτες που παραμένουν στο Survivor.

Εκτός από την επικοινωνία με συγγενείς τους στα ανάλογα έπαθλα, αλλά και την παρουσία διασήμων σε συγκεκριμένες περιστάσεις στο παρελθόν, οι συνδέσεις με την Ελλάδα, δεν ήταν συνήθεις στους προηγούμενους κύκλους του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η παράταση της διάρκειας του Survivor, ωστόσο, χρειάζεται και τις εκπλήξεις της για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και το ηθικό των παικτών του.

Κάπως έτσι γλύκανε το κλίμα στο Survivor ο Γιώργος Λιανός μετά το «Συμβούλιο του Νησιού». Η Καρολίνα ήταν εκείνη που είχε κατακτήσει την ατομική ασυλία στο αγώνισμα που είχε προηγηθεί και υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε για 11η φορά κατά τη διάρκεια του φετινού Survivor, ο Τριαντάφυλλος.