ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες προς αποχώρηση. Τον έναν δεν τον περιμένεις με τίποτα

SKAI TV

Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Ιωαννίδης να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, όμως η ζωή στο Survivor συνεχίζεται και οι αγώνες ασυλίας βγάζουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε από τους Κόκκινους αφού ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Πλήρης απογοήτευση για τον Παπαδόπουλο που βλέπει το όνομά του κάθε φορά στις ψήφους των συμπαικτών του στο Survivor.

Η δεύτερη ασυλία πήγε στους Κόκκινους κι έτσι οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν. Η Μελίνα Μεταξά ομόφωνα ήταν η δεύτερη υποψήφια.

Η Μεταξά εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού είναι εδώ και τρεις εβδομάδες εκτός στίβου μάχης, έτσι οι συμπαίκτες της θεώρησαν δικαιότερο να ψηφίσουν εκείνη παρά έναν από τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται κανονικά.

Όλα θα κριθούν στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας. Η ομάδα που θα χάσει θα χρειαστεί να βγάλει δύο ακόμα υποψήφιους.

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κυριαρχήσουν. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές κάνουν την έκπληξη και σπάνε το σερί ηττών (με εξαίρεση την πρώτη ασυλία της εβδομάδας) και κερδίζουν την τρίτη ασυλία. Οι Κόκκινοι καλούνται να ψηφίσουν και να υποδείξουν τον τρίτο και τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ήδη η Μελίνα Μεταξά από τους Μαχητές και ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους Διάσημους.

Στην αποψινή ψηφοφορία από την κάλπη των Διασήμων πρώτη ψηφίζεται η Αφροδίτη Σκαφίδα. Και ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος; Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο τέταρτος παίκτης που θα ζητήσει τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Μα, ο Γιώργος Κόρομι; Έχει μια αδυναμία στους στόχους, αλλά όταν στην ομάδα υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ψηφίζεις τον Κόρομι;