ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά είχαν 2 μήνες σχέση. Χώρισαν πριν μπουν στο παιχνίδι»

Instagram.com/survivorgreece

Να σου θυμίσω πως ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που ενίσχυσαν την Μπλε ομάδα πριν από δυο μήνες. Να σου θυμίσω, την περίεργη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί τότε στην Μπλε ομάδα, καθώς ουσιαστικά δύο πρώην του Σάκη Κατσούλη, aka Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Χριστίνα Κεφαλά, έπρεπε να συμβιώνουν και να αγωνίζονται μαζί.

Εν ολίγοις, λοιπόν, το Survivor κόντεψε να μετατραπεί κάτι ανάμεσα σε “Power of Love” και “Bachelor”. Από τη μία η Χριστίνα Κεφαλά είχε δηλώσει πως «Στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν κράτησε πολύ δεν μας βγήκε» με τον Σάκη Κατσούλη να αναιρεί τα λόγια της υποστηρίζοντας πως «Ουδέποτε υπήρξε κάτι. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις. Δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω». Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελώτη είχε δηλώσει on camera πως τα παιδιά έχουν σχέση, μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλάς είχαν υπερισχύσει και επιβεβαιώθηκαν από τον Βασίλη Χαλκιά.

Βασίλης Χαλκιάς: «Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήταν δύο μήνες μαζί. Ήταν επιλογή τους να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι»

Μιλώντας στην κάμερα του “Pop Up”, Βασίλης Χαλκιάς που τυχαίνει να γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη και τη Χριστίνα Κεφαλά προσωπικά, επιβεβαίωσε τη σύντομη σχέση των δυο παικτών του Survivor. «Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα κι έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασίλης Χαλκιάς που «έδωσε» στεγνά τους φίλους του.

«Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους. Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν την πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί. Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως» ανέφερε στο τέλος ο Βασίλης Χαλκιάς για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Κόλαση το φετινό Survivor, κόλαση.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Κεφαλά πριν μπουν στο Survivor

Να σου υπενθυμίσουμε πως πριν μπουν στο reality επιβίωσης, οι δυο παίκτες είχαν κάνει ορισμένες δηλώσεις για τη σχέση τους, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έλειψε από τις αναφορές του Σάκη Κατσούλη. «Με τη Μαριαλένα ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση, χωρίσαμε αγαπημένοι. Την αγαπώ πάρα πολύ. Αξίζει πάρα πολύ και το δείχνει κιόλας. Είναι τρομερή στα αθλήματα που είναι η ζωή και η δουλειά της» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο τελευταίος.

«Θα πάω εκεί να τη στηρίξω και να τη βοηθήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθώ απέναντί της. Θα προσπαθήσω να την κάνω πιο ήρεμη στους στόχους γιατί στο run δεν έχει αντίπαλο. Και αν είμαστε στην ίδια ομάδα θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση, αλλά στα δυο χρόνια που ήμασταν μαζί είναι ειπωθεί και από τους δυο πως θέλουμε να πάμε. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συνύπαρξη» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Κεφαλά είχε δηλώσει πως «Είμαστε φίλοι με τον Σάκη. Έχουμε κρατήσει καλές επαφές. Στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν κράτησε πολύ δεν μας βγήκε». Με τον Σάκη να απαντάει πως «Ουδέποτε υπήρξε κάτι. Με τη Χριστίνα Κεφαλά γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί μένουμε πολύ κοντά. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις. Δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω. Ότι τη γνωρίζω, τη γνωρίζω. Είναι πολύ μικρή η Αθήνα όταν κάνεις πολλά πράγματα». Η τελική απάντηση, πάντως, δόθηκε από τον Βασίλη Χαλκιά.