ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο θάνατος του μικρού του αδερφού κι όλα όσα αποκάλυψε ο άλλος αδερφός του, Γιάννης

Instagram.com/survivor.gr

Το πρωί της Τρίτης 6 Απριλίου, ο Γιάννης Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha. Πρόκειται για τον αδερφό του παίκτη του Survivor, που όχι λίγες φορές το Twitter έχει χαρακτηρίσει «είδωλο». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος του Survivor πίσω από το χιούμορ του κρύβει μία πολύ θλιμμένη ιστορία, απώλειας που βίωσε η οικογένειά του.

Ο αδερφός του, Γιάννης, μίλησε γι’ αυτή την απώλεια, του μικρού τους αδερφού, Αλέξανδρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια απο καρκίνο. Την ιστορία που ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν έχει προβάλλει ποτέ κατά την παραμονή του στο Survivor, είχε αποκαλύψει αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Περικλής Κονδυλάτος, φανερώνοντας μία αθέατη πλευρά του παίκτη στις κάμερες.

«Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση της οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν. Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες. Το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Περικλή και εκείνος το είπε όταν βγήκε από το παιχνίδι. Δε νομίζω πως το έκανε με κακή πρόθεση. Η μητέρα μου, οι γονείς μου δε στενοχωρήθηκαν, αλλά ήταν μια κατήφεια. Ήταν κάτι που έγινε. Η ζωή προχωράει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ασημακόπουλος στην εκπομπή “Happy Day”.

Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, στην οικογένεια του Γιώργου Ασημακόπουλου, ήρθε ένας ακόμα μικρός αδερφός, ο Χρήστος Παναγιώτης. «Τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά», αποκάλυψε ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τη μητέρα τους ηρωίδα.

Όσο για τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor, ο Γιάννης Ασημακόπουλος είπε: «ίμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας». Το χαμόγελο που συχνά βλέπεις στο πρόσωπο του Γιώργου Ασημακόπουλου, είναι αυτό που κρατάει ο Γιάννης, αυτό που αναγνωρίζει στον αδερφό του, το χαρούμενο παιδί με το ξεχωριστό χιούμορ.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε μιλήσει για το οικογενειακό βίωμα του Γιώργου Ασημακόπουλου, αφού τον είχε παρακολουθήσει στο Survivor να καυγαδίζει με τον Τριαντάφυλλο, κάποια στιγμή τον Μάρτιο. «Ψάχνοντας μια φωτογραφία του Γιώργου και εμένα, μέσα από το παιχνίδι, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές. Τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις ώρες που μοιραστήκαμε όλοι μαζί με τον Κορο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους. Συνειδητοποιώ πόσο ελλιπή εικόνα έχει ο κόσμος γι’ αυτά που συμβαίνουν», είχε αναφέρει τότε σε Instagram post του ο σχεδιαστής.

«Δεν θα ξεχάσω τη στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει τη νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακοπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα», σημείωνε μεταξύ άλλων ξεκινώντας την αποκάλυψή του ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αργότερα, έμαθα ότι είχε πεθάνει ο αδερφός του από καρκίνο και γι’ αυτό ήθελε να συγχαρεί τον Αλεξ. Όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι, τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακοπουλε, την αξιοπρέπειά σου, τη σοφία σου και τη γενναιότητα σου να γελάς στη ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις γι’ αυτή την αποκάλυψη, όμως, έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα. Στην ομάδα μας», κατέληγε.