ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης, ο βασιλιάς Τζούλιαν και η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά

Instagram.com/survivorgr

Ένα επεισόδιο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με εκνευρισμό και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor την Τετάρτη 5 Απριλίου. Ένα επεισόδιο στο οποίο ο υπότιτλος θα μπορούσε να είναι «το τέλος της ευγένειας». Οι παίκτες του Survivor δεν διστάζουν να χαρακτηρίζουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν αγενή και ειρωνικά σχόλια για τους συμπαίκτες του. Τα κάνει όλα αυτά η πείνα στον άνθρωπο; Μάλλον, αν κρίνουμε από την πορεία των περισσότερων παικτών του Survivor.

To σπουδαίο με όλους τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν στο Survivor την Τετάρτη 7 Απριλίου είναι ότι κανείς δεν έδειξε να σοκάρεται. Σαν να ήταν απλά άλλη μια μέρα στα πρόχειρα καταλύματά τους όπου κανείς δεν σκέφτεται πώς μιλά δημόσια για τον άλλο. Η ευγένεια είναι η μόνη υποψήφια που έχει αποχωρήσει οριστικά από το νησί.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με σχολιασμούς παικτών για το Συμβούλιο του Νησιού που ανέδειξε τους τελευταίους υποψήφιους προς απόχώρηση από το Survivor. Ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωνε σε συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες, ότι δεν φοβάται για την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση γιατί είναι συνυποψήφιος «με τρία παλτά» (Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Χριστίνα Κεφαλά), κι εκείνοι συμφωνούσαν.

Μιλώντας μαζί του, ο Γιώργος Κόρομι στην καλύβα τους αργά τη νύχτα, σημείωσε για τον Τριαντάφυλλο: «Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας για τον Τριαντάφυλλο τι είναι και τι δεν είναι. Αφού είναι ο εθνικός ήρωας. Είναι ο μοντέρνος Καραγκιόζης», ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ο «Χατζηαβάτης» του Survivor.

Οι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν και αργότερα στο επεισόδιο με τον Αλέξη Παππά να παίρνει τη σκυτάλη και να μιλά για τον James Καφετζή. «Ο James είναι το μεγάλο πρόβλημα του Survivor κι όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι κουτός. Αν τυχόν φύγω παραμένετε εσείς και ο Τριαντάφυλλος. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αν αφήνω μία παρακαταθήκη αυτή θα είναι για το καλό το δικό σας να συνεχίζετε να προσπαθείτε, να κόψετε το πρόβλημα από τη ρίζα του», είπε ο Αλέξης Παππάς στον Σάκη, τη Μαριαλένα και την Ελευθερία.

Αργότερα στην κάμερα της παραγωγής είπε τον James Καφετζή «κοράκι».

Ο Κώστας αργότερα χαρακτήρισε τον Σάκη Κατσούλη, «μαριονέτα» του Αλέξη Παππά, ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο του Survivor ο Τριαντάφυλλος τόνισε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος είναι «Αγαθούλης και ευάλωτος». Ο Τριαντάφυλλος είχε μια μία στιγμή έντασης με τον Γιώργο Κορόμι, ο οποίος του επανέλαβε τον χαρακτηρισμό του «μοντέρνου Καραγκιόζη».

Ο τραγουδιστής στην κάμερα του Survivor εξήγησε τη δική του εκδοχή για τον συμπαίκτη του, κατά την οποία ο Κόρο ασχολείται μαζί του γιατί «μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες μου στο δωμάτιο του» κι έχει στενοχωρηθεί με την πορεία που έχει πάρει η σχέση τους. Μην αναρωτιέσαι άλλο, σουρεαλισμός είναι αυτό που παρακολουθείς.

Ο Κόρο πάντως προχώρησε κι εκείνος στο δικό του show μπροστά στην κάμερα της παραγωγής του Survivor, μιμούμενος τον Τριαντάφυλλο και φορώντας στο κεφάλι ένα «στέμμα» από φύλλα. Στο Twitter θύμισε τον βασιλιά Τζούλιαν από τις ταινίες της σειράς «Μαδαγασκάρη».

Τα λεγόμενά του, ήταν ένα ποτ πουρί όσων λέει ο Τριαντάφυλλος σε κάθε Συμβούλιο του Νησιού, εμποτισμένα με ειρωνεία. Ατάκες όπως “όλοι οι Έλληνες από όλο τον κόσμο με στηρίζουν” και “έχω πάνω από 30 χρόνια καριέρα και ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα” αναφέρθηκαν στον μονόλογο του Κόρο που περιλάμβανε και ψεύτικα δάκρυα, αλλά και σχόλια για τα μαλλιά και το ύψος του Τριαντάφυλλου.

Με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι μετά τη νίκη της «Μπλε» ομάδας στο αγώνισμα επάθλου έδειξε να ενοχλείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πεινασμένος παίκτης ένιωσε ότι ο συμπαίκτης του επιδείκνυε το πόσο πολύ και ωραίο ήταν το έπαθλο φαγητού που είχε απολαύσει και η φιλία που μέχρι τώρα είχαν, μάλλον κινδυνεύει από μία μερίδα μοσχαρίσια φιλετάκια και πατάτες τηγανιτές.

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» του Survivor, οι εντάσεις δεν έλειψαν μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Ο Αλέξης έριξε και πάλι τα βέλη του στον James, ενώ στο στόχαστρο του Κώστα μπήκε το reality των Αλέξη και Τριαντάφυλλου. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα θα πεις και θα συμφωνήσω. Τελικά όλοι οι παίκτες που προαναφέρθηκαν θα συνεχίσουν να τσακώνονται στον Άγιο Δομήνικο καθώς εκείνη που αποχώρησε από το Survivor είναι η Χριστίνα Κεφαλά η οποία χαιρέτησε τους συμπαίκτες της και έφυγε απογοητευμένη.