ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τελική τετράδα

Instagram.com/survivorgr

Το επεισόδιο του Survivor που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 5 Απριλίου περιείχε αρκετές τρυφερές στιγμές με πρωταγωνιστές τους πρώην συντρόφους, Μαριαλένα και Σάκη που χωρίστηκαν μετά την αλλαγή των μελών των ομάδων τους, είχε εντάσεις κυρίως μεταξύ του Αλέξη Παππά και κάποιων εκ των πρώην συμπαικτών του, αλλά και την πρώτη δυσκολξη ψηφοφορία για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση. Το όνομα που ανακοίνωσε τελικά ο Γιώργος Λιανός, ήταν γνώριμο.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τον Σάκη Κατσούλη και την Ελευθερία Ελευθερίου με τους οποίους είναι κοντά, να τον ψηφίσουν κι αυτές οι δύο ψήφοι ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα, το οποίο ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνθρωπος πάρα πολύ αυθόρμητος. Όταν σήμερα τον πλησίασα θέλοντας να του πω ότι σκέφτομαι να ψηφίσω αγωνιστικά και πρέπει να τον ψηφίσω εκείνος χωρίς να προλάβω καν να του το πω, μου είπε “Πρέπει να με ψηφίσεις, σε καταλαβαίνω”», είπε για την απόφαση του ο Σάκης Κατσούλης, στο «Συμβούλιο του Νησιού» του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός έπειτα έδωσε το λόγο στην Ελευθερία, η οποία είπε «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κανένα εγωισμό, έβαλε την ομάδα μπροστά και μου είπε “Θέλω να ψηφίσεις αγωνιστικά και να με ψηφίσεις”». Ο Τριαντάφυλλος άκουγε συγκινημένος και στη συνέχεια εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τι κι αν ανακοίνωσε το όνομά του; Ο Γιώργος Λιανός βλέπει τον Τριαντάφυλλο στην τελική τετράδα του Survivor μαζί με τρεις ακόμα συμπαίκτες κι αντιπάλους του. Ο παρουσιαστής του Survivor, μοιράστηκε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τετράδα, με τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το απόσπασμα πρόβαλε στη συνέχεια και το Πρωινό.

«Έχω ένα προαίσθημα: James Καφετζής, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους τέσσερις που πιστεύει ο ίδιος πως θα φτάσουν στον τελικό του Survivor. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος πώς για να το λέει ο Γιώργος Λιανός «κάτι θα καταλαβαίνει».

Μένει να δούμε αν το προαίσθημα του Γιώργου Λιανού θα επαληθευτεί, αλλά και πόσες φορές θα χρειαστεί να είναι υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος, μέχρι την τελική τετράδα. Αν η εξέλιξη του παιχνιδιού συνεχιστεί όπως τη βλέπουμε ως τώρα, και ο τραγουδιστής φτάσει όντως στην τελική τετράδα, μάλλον θα μιλάμε για τον Terminator του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε και την δική του απάντηση για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. «Καλά τα λες, αλλά εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.