ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση Μαριαλένας- Σάκη και αν θέλεις τις πιστεύεις

Instagram.com/survivorgreece

Η σχέση Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη δεν απασχολεί μόνο τους τηλεθεατές, τον κόσμο του Twitter (κυρίως) και κοντινά πρόσωπα των δυο παικτών (π.χ. μαμά Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη). Πρόκειται για μία σχέση που απασχολεί ιδιαίτερα και τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι περιγράφουν τη δική τους πραγματικότητα, όπως οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται από την καθημερινή τους συναναστροφή στο νησί.

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες, λοιπόν, βρίσκεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος εξέφρασε on camera τις δικές του υποθέσεις και πεποιθήσεις γύρω από την πολυσυζητημένη σχέση του φετινού Survivor.

Η δυσαρέσκεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη σχετικά με την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ως νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας, έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη. Γεγονός που εξόργισε τον τελευταίο αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Σήμερα έχουμε ξανά αγώνα ασυλίας και τι ήθελαν να κάνουν; Επίθεση στην ψυχολογία μου για να μην αποδώσω στον αγώνα αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη. Αυτά που ξέρουν να τα ξεχάσουν. Ο Ασημακόπουλος έχει αλλάξει και πάει φουλ επιθετικά. Θέλω να κερδίσω και την δεύτερη ατομική ασυλία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολιάζοντας τη στρατηγική του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος με τη σειρά του ισχυρίζεται πως η Μαριαλένα ακολούθησε την ίδια στρατηγική με τον James Καφετζή.

 

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης σχολιάζει: «Όλη αυτή η αντιμετώπιση που έχω από τους Amigos με ξενίζει λίγο και δεν είναι κοντά στα δικά μου θέλω. Στο μισό σκέλος του συμβουλίου ψηφήσαν αγωνιστικά. Αμέσως μετά το γύρισαν στρατηγικά ψηφίζοντας εμένα. Τελικά, η μεγάλη στρατηγική που αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο είναι ότι ψηφίζει βάση φιλίας. Οπότε θεώρησε ότι η Μαριαλένα είναι πιο πολύ φίλη του; Γενικά δεν βγαίνει πολύ άκρη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης, σχολιάζοντας την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η Μαριαλένα και ο Σάκης μόλις βγουν από Survivor ούτε καν θα μιλάνε»

«Τα παιδιά έχουν πολλή στρατηγική και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Είναι πολύ ψεύτες. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό» ανέφερε στην αρχή ο Γιώργος Ασημακόπουλος και στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στον Σάκη Κατσούλη. «Αυτός έχει διαβάσει τα πάντα. Νομίζεις πριν μπει δεν παρακολουθούσε Survivor; Ξέρει και την κάθε σπιθαμή και εννοείται είναι μελετημένος. Μιλάει στρατηγικά. Είναι όλα μελετημένα και μπράβο του, το κάνει τέλεια. Του το δίνω» ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έγινε περισσότερο οξύς.

«Και το παραμυθάκι του Σάκη και της Μαριαλένας τι είναι έρωτας; Αυτοί με το που βγουν έξω ούτε καν θα μιλάνε. Θέλουν να το παίξουν Βασάλος – Ευρυδίκη. Μία φορά συμβαίνουν αυτά. Θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος;» δήλωσε on camera ο Γιώργος Ασημακόπουλος και αν θέλεις τον πιστεύεις.