ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο της έντασης της Μαριαλένας και του καυγά με τον Σάκη

Instagram.com/survivor

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Μαΐου οι τηλεθεατές του Survivor είδαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπά μετά την ήττα της «Μπλε» ομάδας με αφορμή τους έντονους πανηγυρισμούς των αντιπάλων της που κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Για την ένταση η οποία δημιουργήθηκε μίλησε το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στον Sfera FM, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. «Δεν έχουν μείνει και πολλοί στη μπλε ομάδα. Είναι πέντε άτομα. Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την ατομική ασυλία και βγήκε ο Κόρο υποψήφιος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για τις εντάσεις που δημιουργούνται πλέον στα αγωνίσματα ασυλίας. Το απόσπασμα πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Όταν ρωτήθηκε για τον καυγά του Σάκη με τη Μαριαλένα, που οδήγησε στο ξέσπασμα της παίκτριας του Survivor, τόνισε: «Ο καβγάς έγινε για τους πανηγυρισμούς. Αυτό ξεκίνησε από την Κυριακή θυμάμαι εγώ γιατί έπαιξαν ένα quiz, το “πόσο γάτα είσαι”. Σε αυτά τα κουιζάκια υπάρχει μια καλή διάθεση, αλλά την Κυριακή κάτι έπαιξε».

«Κάτι με τους πανηγυρισμούς. Πανηγύρισαν έξαλλα οι Κόκκινοι, μετά οι Μπλε ως απάντηση και αρπάχτηκαν λίγο. Μετά κέρδισαν το έπαθλο οι άλλοι, πέρασαν καλά και τα πήρε η Μαριαλένα. Ο Σάκης τα ακούει έμμεσα. Είναι όπως το είπε και ο Τριαντάφυλλος ωραία. Κατά βάθος δεν ήθελε να φωνάξει στον Σάκη η Μαριαλένα, αλλά στο βάθος βάθος σε αυτόν φώναξε», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Survivor.

«Πάτε καλά; Θέλετε να μας γυρίσετε το μαχαίρι στην πληγή; Τι βγάζετε συνθήματα; Εγώ όταν κερδίζουμε σας σέβομαι, δεν σας το χτυπώ στην μούρη, όπως εσείς. Να πανηγυρίζετε αλλά λίγος σεβασμός. Ξέσπασα, πεινάω, κοιμάμαι στο σανίδι κι οι ορμόνες μου δεν είναι καλά. Επειδή ο Κόρο κι ο James είναι εριστικοί, πρέπει κι εσείς;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο που βρέθηκαν κοντά της στο ξέσπασμά της.

Παρόμοια παράπονα από την «Κόκκινη» ομάδα είχαν και ο Γιώργος Κορόμι αλλά και η Ελένη Χαμπέρη. Ο πρώτος ήταν που αναδείχτηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor στην ψηφοφορία της «Μπλε» ομάδας. «Είμαστε πολύ λίγα άτομα πλέον. Τέσσερα άτομα έχουμε να επιλέξουμε. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στον τάκο», είπε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Κορόμι.