ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς μετά την παράβαση των κανόνων τα έβαλε με τις γυναίκες της ομάδας του. Χαμός

Instagram.com/survivorgr

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης δέχθηκαν ποινή στο Survivor καθώς βγήκαν εκτός ορίων του παιχνιδιού. Οι ίδιοι επιστρέφοντας στην καλύβα τους, είπαν στους συμπαίκτες τους ότι χάθηκαν, ενώ οι συμπαίκτες τους πίστεψαν ότι έψαχναν για φαγητό. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» οι δύο παίκτες πήγαν σε ξενοδοχείο για να βρουν κάτι να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής. Η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν να έχουν μειωμένες προμήθειες φαγητού και να μην απολαύσουν το έπαθλο φαγητού στις επόμενες δύο νίκες της ομάδας τους. Όπως καταλαβαίνεις στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου η ομάδα των «Μπλε» συζήτησε ότι είχε συμβεί. Όμως η συζήτηση άλλαξε τροπή γρήγορα.

Καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη προσπαθούσε να διατυπώσει τη δική της άποψη για όσα είχαν συμβεί, κι ενώ ο James Καφετζής είχε πει στους δύο παίκτες ότι έκαναν «χοντρή βλακεία», ο Αλέξης Παππάς πήρε το λόγο και μίλησε στην Άννα Μαρία. «Επειδή εσύ είσαι η δίκαιη της παρέας απ’ ό,τι φαίνεται, το γεγονός ότι έχεις έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο και κάνεις χάδια και λοιπά, τι σε κάνει αυτό ως προς τον σύντροφό σου; Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείτε να κάνετε, ότι εσείς είστε οι τέλειοι κι εμένα πάτε να με βγάλετε τον sociopath. Ότι είμαι ο παράξενος της παρέας», είπε ο Αλέξης Παππάς και το φυτίλι του καυγά στο Survivor άναψε.

«Είναι η δεύτερη φορά που κατηγορείς μία γυναίκα στο παιχνίδι ότι φλερτάρει», του είπε η Άννα Μαρία. Και μπήκε στην κουβέντα και η Ελευθερία Ελευθερίου. «Ο Αλέξης έχει παρεξηγήσει λίγο τον τρόπο που εκφράζομαι, εκτός κι αν όλα αυτά τα χρησιμοποιεί για να ανεβάσει τον εαυτό του και να ρίξει τις γυναίκες», είπε η ίδια στη συνέχεια στην κάμερα της παραγωγής.

Όσο για την Άννα Μαρία Βέλλη, η ίδια μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor με δάκρυα στα μάτια. «Άνθρωποι σαν τον Αλέξη, άλλα δείχνουν κι άλλα κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους. Εκθέτει ανθρώπους και κυρίως τα κορίτσια ασταμάτητα. Το αγόρι μου ξέρει κι έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με αυτήν την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά πολύ απλά τον συμπαθώ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Τι σημαίνει; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Δεν θέλω να τον κοιτώ στα μάτια και να του μιλήσω ποτέ.», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Το Twitter σχολίασε τον καυγά με τον δικό του τρόπο όπως πάντα. Ένα «τι τον νοιάζει τον Αλέξη;» επικρατούσε στον αέρα και δικαίως. Για κάποιο λόγο, ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να καταγγέλλει αυτό που ο ίδιος θεωρεί φλερτ σε όποια ομάδα κι αν το εντοπίζει. Στο όνομα κάποιας «ηθικής» μιλάει δημοσίως για όσους νομίζει ότι φλερτάρουν ενώ δεν θα έπρεπε. Η ηθική ωστόσο, αφορά και τα δικά του πεπραγμένα τις ώρες της απουσίας του από την παραλία της «Μπλε» ομάδας. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι η στέρηση φαγητού στο Survivor, φέρνει την πιο σκληρή όψη του reality επιβίωσης στην επιφάνεια.

Πώς σχολίασε το Twitter την «επίθεση» του Αλέξη Παππά στην Άννα Μαρία Βέλλη στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor

 

 

 

 

Πάντως η ποινή των Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη έληξε μέσα στο ίδιο επεισόδιο ως προς το μέρος των επάθλων φαγητού. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας τους, στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας και στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, η τρίτη τους νίκη στο quiz του Survivor τους βρήκε να τρώνε μαζί με τους συμπαίκτες τους. Ίσως αυτό να βελτίωσε το κλίμα μεταξύ των μελών των «Μπλε» αν και οι πραγματικές ισορροπίες θα φανούν στην επόμενη απώλεια της ασυλίας από την ομάδα.