ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη;

Instagram.com/survivorgr

Μια αποκάλυψη έγινε στον «αέρα» του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου η οποία αν επιβεβαιωθεί μάλλον θα φέρει ανατροπές στο Survivor. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ένας νέος παίκτης πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό των δύο ομάδων του reality επιβίωσης. Πρόκειται για τον Σάκη Κατσούλη, επιχειρηματία από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο όμως, ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη μια προσωπική σύνδεση με ένα από τα μέλη της ομάδας των «Μπλε». Ο Σάκης Κατσούλης γνωρίζεται με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι είναι ο πρώην σύντροφός της.

«Σάκης Κατσούλης. 30 ετών. Επιχειρηματίας από τα Δυτικά Προάστια. Σε πολλούς τομείς έχει ανοιχτεί, αθλητικά είδη, ιδιοκτήτης ινστιτούτου σπα και μασάζ», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας πληροφορώντας την εκπομπή για τον νέο παίχτη που θα ενταχθεί στο Survivor.

«Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο Δημήτεης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο.

«Εγώ ξέρω ότι πριν από τρεις – τέσσερις μήνες ήταν μαζί. Για την ακρίβεια πριν τρεις – τέσσερις μήνες χωρίσανε», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όπως καταλαβαίνεις, αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση των δύο πρώην συντρόφων στις παραλίες του Survivor.

Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη είχε επίσης αποκαλυφθεί από την εκπομπή Πρωινό. «Έγιναν ζευγάρι έναν μήνα πριν φύγει η κοπέλα για τον Άγιο Δομίνικο και είναι πολύ καλά μαζί. Το προηγούμενο διάστημα ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις, αλλά κατάφεραν να έχουν επικοινωνία και να τα βρουν. Πολύ σύντομα θα δούμε έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει μήνυμα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι», είχε πει τότε ο Αλέξης Μίχας.

Πράγματι το έπαθλο επικοινωνίας ακολούθησε και η αντίδραση τόσο της Μαριαλένας όσο και των συμπαικτών της στο μήνυμα του Γιώργου Λιβάνη, πρόδιδε την ύπαρξη κάποιου ειδυλλίου μεταξύ τους.