ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης παραβίασαν τους κανόνες. Η ποινή και το σενάριο που κυκλοφόρησε στο Twitter

Instagram.com/survivorgr

Ίσως το πιο σύντομο «Συμβούλιο του Νησιού» στον 4ο κύκλο του Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα συμβούλια στα οποία οι παίκτες της «Κόκκινης» και της «Μπλε» ομάδας κονταροχτυπιούνταν για θέματα όπως η αντιαθλητική συμπεριφορά στον πάγκο ή πόσες κουταλιές ρύζι χωράει σε μία κούπα, αυτή τη φορά τον λόγο τον είχε κυρίως ο Γιώργος Λιανός.

Όλα είχαν ξεκινήσει την ημέρα του «Συμβουλίου του Νησιού». Η «Μπλε» ομάδα αφού κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor επέστρεψε στην παραλία της για να ξεκουραστεί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ωστόσο, οι παίκτες παρατήρησαν κάτι παράξενο. Ο Chris Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας κι έφυγαν χωρίς να ειδοποιήσουν τους συμπαίκτες τους.

Το πρωί αρκετοί παίκτες της «Μπλε» ομάδας μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ισχυρίστηκαν ότι οι συμπαίκτες τους ίσως είχαν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού. Επιστρέφοντας στην παραλία ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης, ο οποίος ήταν παράλληλα και υποψήφιος προς αποχώρηση, υποστήριξαν ότι χάθηκαν στο δάσος καθώς έψαχναν για τροφή. Η δικαιολογία τους δεν έπεισε ούτε τους συμπαίκτες τους αλλά ούτε και την παραγωγή που αποφάσισε να τους επιβάλλει ποινή το ίδιο βράδυ.

«Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα αλλάξουν λίγο την ροή του παιχνιδιού. Πάνω από οποιοδήποτε πρόγραμμα προέχει η υγεία των παικτών. Για αυτό έχουν μπει κάποια όρια. Τα όρια έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να είναι απαράβατοι. Σήμερα λοιπόν είχαμε ένα περιστατικό στην μπλε παραλία κατά το οποίο δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα η παραγωγή να ανησυχήσει, να κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να τους βρούμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι κανόνες να τηρούνται γιατί έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την υγεία σας. Ζείτε σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι μία άγρια ζούγκλα που κρύβει πολλούς κινδύνους», ανέφερε από την αρχή κιόλας του «Συμβουλίου του νησιού» του Survivor, ο Γιώργος Λιανός.

Ο ίδιος στη συνέχεια ανακοίνωσε τις ποινές που θα επιβληθούν στους δύο παίκτες και πώς αυτές θα επηρεάσουν συνολικά τις προμήθειες της «Μπλε» ομάδας του Survivor.«Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, αυτές αφορούν κατά 10% τον Chris και κατά 10% τον Αλέξη. Σε περίπτωση που ο Chris αποχωρήσει αυτό το ποσοστό θα μειωθεί στο 10% μόνο για τον Αλέξη. Επίσης στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η “Μπλε” ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Το σενάριο για την φυγή των δύο παικτών του Survivor

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν που αποκάλυψε την επομένη το σενάριο που ήδη κυκλοφορούσε στα social media για το τι ακριβώς έκαναν οι παίκτες «χαμένοι στη ζούγκλα». Το σενάριο που εμφανίστηκε πρώτη φορά μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram αναπαράχθηκε στο Twitter από τους σχολιαστές του Survivor και ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε το δικό του ρεπορτάζ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής. ««Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το Twitter είχε βεβαίως πολλά να πει

 

Τελικά ο Chris παρέμεινε στο Survivor από το οποίο αποχώρησε ο Δημήτρης Μακρόπουλος, το νεότερο μέλος της «Μπλε» ομάδας. Αρκετοί παίκτες είχαν ήδη δηλώσει πώς μετά από αυτή την παραβίαση των κανόνων από τους δύο συμπαίκτες τους, στα επόμενα συμβούλια θα ψηφίζουν μόνο τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη ώσπου να αποχωρήσουν. Όσο για τον σχολιασμό αυτών των ποινών από την «Μπλε» ομάδα, φανταζόμαστε ότι θα τον δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor.