ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η νέα οικονομική συμφωνία του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Acun Ilicali

Glomex

Μπορεί για κάποιους οι νικητές του Survivor να έχουν ήδη αποχωρήσει (ναι για τον James και τον Nίκο και τους υποστηρικτές του σου μιλώ) αλλά κάποιοι παραμένουν στον Άγιο Δομήνικο. Το Survivor συνεχίζεται και αυτοί που αναδεικνύονται σε νέοι πρωταγωνιστές του, φαίνεται να είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αυτό προδίδουν τα πλάνα του Survivor που έχουν αρχίσει και επικεντρώνονται στο “love story” του παιχνιδιού που εκτυλίσσεται ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους, Μαριαλένα και Σάκη. Αυτό προδίδει και η αποκλειστική είδηση του Πρωινού σχετικά με τις νέες αμοιβές που διαπραγματεύτηκαν οι παίκτες για να παραμείνουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όταν αποφασίστηκε να παραταθεί η διάρκειά του.

Το νέο deal του Acun Ilicali με τη Μαριαλένα και τον Σάκη στο Survivor

«Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου. ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία», σημείωσε ο Αλέξης Μίχας μιλώντας για το Survivor στο Πρωινό.

Όσο γι’ αυτή τη συμφωνία, ο Αλέξης Μίχας διευκρίνισε ότι έχει ως εξής: «Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν».

«Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Ο Σάκης Κατσούλης σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν μεταφέρει κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, είχε ήδη διαπραγματευτεί μία αυξημένη αμοιβή για να μπει στο Survivor με σκοπό να διεκδικήσει την καρδιά της πρώην συντρόφου του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά, όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, και το έπαθλο του Survivor.