ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το video του reunion των James, Νίκου και Άννας Μαρίας στο TikTok είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Παππά

Instagram.com/jamie.kaf

Ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν μία τριάδα παικτών του Survivor που απασχόλησε πολύ το κοινό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι ενώ το παιχνίδι συνεχίζει να διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο οι τρεις συμπαίκτες και φίλοι συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό τουλάχιστον στα social media.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν εκείνη που είχε ανοίξει τον χορό των αποχωρήσεων για την τριάδα των παικτών της «Μπλε» ομάδας του Survivor. Λίγο πριν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πάρει την ατομική του μορφή, ο James Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή του αποχώρηση, ενώ το παιχνίδι συνεχίστηκε με την επίσης οικειθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Ο τελευταίος λίγο αφού αποχώρησε από το Survivor, είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους του να ακυρώσουν τα σχέδια για μία υποδοχή νικητή που του επεφύλασσαν. Της άφιξής του, άλλωστε, προηγήθηκε η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας και έπληξε τον νομό από τον οποίο κατάγεται.

Η υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη μετά το Survivor

Παρόλο που το «μεγάλο πάρτι» δεν διοργανώθηκε όπως θα το ήθελαν οι κοντινοί άνθρωποι του Νίκου Μπάρτζη, ο Νίκος Μπάρτζης, είδε να τον υποδέχονται τελικά ως νικητή, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του. O Νίκος Μπάρτζης, κρατώντας τη μάσκα του φορεμένη σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποχωρήσει γρήγορα από το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor φάνηκε επιπλέον να δυσκολεύεται να περπατήσει. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείται», ο Νίκος Μπάρτζης υπέστη ρήξη χιαστού κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

To reunion των τριών παικτών της «Μπλε» ομάδας

Αυτοί με τους οποίους πέρασε περισσότερο χρόνο ο Νίκος Μπάρτζης ήταν οι καλοί του φίλοι. Ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλη, ταξίδεψαν στο Ζευγολατιό Κορινθίας για το δικό τους reunion με τον Νίκο Μπάρτζη. Το reunion εκτός από τις συγκινητικές στιγμές που σίγουρα θα είχε, είχε και μία κωμική στιγμή που οι τρεις τους κατέγραψαν σε video στο TikTok.

Ο James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με look που σε καμία περίπτωση δεν τους είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο τους καιρό στο Survivor, τραγούδησαν το σύνθημά τους για τον Αλέξη Παππά και μπορείς να κρατηθείς να μην γελάσεις.

@jamie.kaf 💙 🦁 🦁 🦁 💙 @amiyiamireal @nikosbartzis ♬ πρωτότυπος ήχος – Survivor Greece