ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Καρολίνα μιλά για την αγάπη της με τον Μάριο και μαθαίνει on camera για την Ελευθερία Ελευθερίου

Instagram.com/survivorgreece

Την πρώτη της συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή Πρωινό μας, παραχώρησε μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor, όπως ήταν αναμενόμενο, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη γνωριμία της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τις τρυφερές σκηνές μεταξύ τους που κατέγραψε η κάμερα και που προκάλεσαν την αντίδραση του συντρόφου της, Μπο, που παρακολούθησε τα πλάνα ως τηλεθεατής εκτός του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχονται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που μπορεί να αποχώρησε από το Survivor All Star, αλλά νιώθει ότι στις βαλίτσες της πρόσθεσε ένα συναίσθημα με ουσία, όπως θα καταλάβεις μέσω των δηλώσεών της. Κάπου στον Άγιο Δομίνικο συναντήθηκε ένα σκληρό reality επιβίωσης με το Πλοίο της Αγάπης, στο οποίο όπως θα καταλάβεις η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα επιβιβάστηκε και στο πλευρό της πιστεύει ότι ανέβηκε σε αυτό και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Δεν μπορώ να πω παραπάνω. Απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», εξήγησε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, που κρίθηκε αυστηρά, για τα τρυφερά της πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο πρώτα και κύρια από τον Μπο με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι.

«Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί. Βέβαια ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες μέρες προβλήθηκε έντονα στα social media. Ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του γιατί δεν το κρατήσαμε και εντελώς κρυφό. Ο Μπο είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω», σημείωσε σε άλλο σημείο η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. «Θα ήταν θείο δώρο αν έμπαινε στο παιχνίδι γιατί θα μπορούσα να ξεκαθαρίσω τι και πώς. Γνωρίζω ότι είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι κι έγινε έτσι», πρόσθεσε.

«Το καταλάβαμε και οι 4 από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”», εξήγησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τα επίμαχα πλάνα, καθώς ενημερωνόταν από τον δημοσιογράφο της εκπομπής για το τι έχει προβληθεί στην τηλεόραση.

Μετά την αποχώρησή της, στις δηλώσεις της, φάνηκε να μιλά ακόμα πιο ξεκάθαρα για μία αγάπη που προέκυψε ξαφνικά στη ζωή της. Μία αγάπη που τουλάχιστον κατά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν εξέφρασε τόσο ξεκάθαρα αποχαιρετώντας τη, τουλάχιστον κατά τις εκτιμήσεις του Twitter. Μία μικρή εξήγηση γι’ αυτό έδωσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. «Ο Μάριος είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεν του αρέσει να συζητιέται αυτό που νιώθει γιατί δεν αφορά κανέναν, πέρα από τον ίδιο και τον άνθρωπο για τον οποίο νιώθει. Αυτό μου αρέσει εμένα γιατί δείχνει να κρατά χαμηλό προφίλ. Ήθελε να το κρατήσει για εμάς», εξήγησε.

«Αναφέρθηκα στο ότι η “αγάπη δεν έχει όρια”, γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν την ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής», είπε για τις συναντήσεις τους που παραβίασαν τους κανόνες του Survivor All Star, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φέρεται να διατηρεί σχέση εκτός Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα απάντησε ψύχραιμα, αλλά χωρίς να αποφύγει κάποια γέλια αμηχανίας.

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό», είπε αμήχανα. «Και την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά», πρόσθεσε αμέσως.

«Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε, ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται όταν είναι έντονα και με νόημα. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση», εξήγησε η πρώτην παίκτρια του Survivor All Star.

«Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο», κατέληξε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μιλώντας για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, όπως καταγράφηκε στα πλάνα του Survivor All Star.