ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: H Ανθή Σαλαγκούδη αποφάσισε να μην παίξει στο αγώνισμα ασυλίας και το #Ανθή_φύγε «καλπάζει» στο Twitter

Instagram.com.survivorgr

Άλλο ένα επεισόδιο του φετινού Survivor ολοκληρώθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου με το γνωστό μείγμα εντάσεων και τσακωμών ανάμεσα στα μέλη των ομάδων του. Πρωταγωνίστρια και πάλι ανακυρήχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία ήταν ήδη υποψήφια προς αποχώρηση από την πρώτη ψηφοφορία των μελών της ομάδας των «Κόκκινων».

Η Ανθή Σαλαγκούδη εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά της προς τα μέλη της ομάδας της που την αναδεικνύουν κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor. Ανεξάρτητα (βρε λες;) από αυτή τη δυσαρέσκεια αποφάσισε να μην παίξει στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, παρόλο που ο γιατρός της παραγωγής του Survivor της το είχε επιτρέψει. Ως αποτέλεσμα οι «Κόκκινοι» του Survivor έλαβαν ποινή ενός πόντου. Ο αγώνας έληξε 10-9 υπέρ των «Μπλε» του reality επιβίωσης και μάντεψε τι αίσθημα άφησε στην ομάδα η απόφαση της Ανθής Σαλαγκούδη.

To #Ανθή_φύγε ζητά από την Ανθή Σαλαγκούδη να φύγει από το Survivor και κάνει πάρτι στο Twitter

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω αλλά, επειδή εγώ δεν αισθάνομαι παρ’ όλα αυτά καλά, αυτοβούλως θα πάρω την πρωτοβουλία και δεν θα παίξω. Δεν αισθάνομαι γενικά καλά», είχε πει πριν την έναρξη του αγώνα η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε «της έχουν πει οι φίλες της να μην παίζει». Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την παίκτρια του Survivor αν οι παίκτες της την έχουν παρακινήσει στο παρελθόν να μην παίξει κι εκείνη είπε πώς κάτι τέτοιο ισχύει φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην ομάδα.

Το αίσθημα πάντως της «Κόκκινης» ομάδας του Survivor για την Ανθή Σαλαγκούδη μετά την απόφασή της, φαίνεται πως μοιράστηκαν και οι χρήστες του Twitter. Ένα hashtag εμφανίστηκε στο Twitter και πήρε φωτιά. Το hashtag #Ανθή_φύγε. Κι αν κάτι οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε στην Ανθή Σαλαγκούδη είναι ότι έχει καταφέρει σε κάθε επεισόδιο του Survivor να κερδίζει την προσοχή των social media. Κι αυτό δεν το λες και μικρή επιτυχία, αφού το βράδυ της Τρίτης το #Ανθή_φύγε βρέθηκε πρώτο στη λίστα των τάσεων.

Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί αντίστοιχο hashtag για τα άλλα ελληνικά reality πάντως σίγουρα σε αυτό βρήκαν τη θέση τους αισθήματα του κοινού που κυμαίνονται από την απογοήτευση μέχρι την απόλυτη αγανάκτηση, όπως θα δεις παρακάτω.

Πάντως το κλίμα του #Ανθή_φύγε εκφράζει ξεκάθαρα το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα περισσότερα μέλη της ομάδας της. Στο ίδιο επεισόδιο ακούσαμε τον Κόρο να αναφέρεται με τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό «παράσιτο» στην συμπαίκτριά του, ενώ εδώ και μέρες άλλοι παίκτες αναφέρονται στο γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν δείχνει πρόθεση να προσφέρει κάτι στην ομάδα ούτε και τις ώρες που όλοι μαζί βρίσκονται στην καλύβα τους.

Η Ανθή Σαλαγκούδη προς το παρόν δεν έφυγε, είναι όμως για πέμπτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor. Στο «Συμβούλιο του νησιού» που ακολούθησε έγινε και πάλι λόγος για τις κατηγορίες του Τριαντάφυλλου για την βοήθεια του πατέρα της, πρώην πολιτικού, Γιώργου Σαλαγκούδη, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ από τις επόμενες δύο υποψήφιες που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία (η Σοφία με 8 ψήφους και η Μαριάνθη μετά από υπόδειξη της Καρολίνας που είχε εξασφαλίσει την ατομική ασυλία) ακούστηκε το επιχείρημα ότι ψηφίστηκαν επειδή πήραν το μέρος της Ανθής σε αυτή τη διαφωνία.

Το κλίμα στην «Κόκκινη» ομάδα του Survivor είναι σίγουρα τεταμένο, όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα στην ομάδα που χάνει στα αγωνίσματα ασυλίας και μπαίνει στη διαδικασία να υποδείξει υποψήφιους προς αποχώρηση. Σίγουρα η σημερινή διαδικασία αποχώρησης θα φέρει αλλαγές στην ισορροπία της ομάδας καθώς όποια κι από τις τρεις παίκτριες και να βρεθεί εκτός παιχνιδιού, η τριμελής παρέα που έχουν δημιουργήσει θα αποδυναμωθεί. Πάντως, αν φύγει η Ανθή Σαλαγκούδη, αυτό το «αγανακτισμένο» hashtag #Ανθή_φύγε σίγουρα δεν θα έχει νόημα ύπαρξης πια. Μένει να δούμε ποιο μικρό όνομα θα μπει μπροστά από το «φύγε» την επόμενη φορά.