ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ανθή Σαλαγκούδη: Το Twitter έχει βρει την παίκτρια του Survivor που λατρεύει να «μισεί»

Instagram.com/survivorgreece

Σε κάθε reality show που σέβεται τον εαυτό του υπάρχει ένας παίκτης που εγείρει τις πιο έντονες αντιδράσεις στο κοινό. Στο GNTM αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο, στο Big Brother η Σοφία και στο “Survivor” όπως όλα δείχνουν αυτή η παίκτρια θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παίκτρια των «Διασήμων» είναι εκείνη για την οποία δημιουργούνται τα πιο ευφάνταστα tweets. Και το γεγονός ότι στο τελευταίο επεισόδιο του “Survivor” στο οποίο ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, έληξε χωρίς τελικά να φύγει κανένας πυροδότησε την αντίδραση των χρηστών του μέσου.

Η Ανθή Σαλαγκούδη σύμφωνα με δηλώσεις της, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ώστε «να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ που έχει κάνει μέχρι σήμερα». Σύμφωνα με το βιογραφικό της είναι 36 ετών, κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη και είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ενώ σπούδασε Μ.Μ.Ε. στο Πανεπιστήμιο της πόλης, το Αριστοτέλειο.

Από το 2002 και για 2 χρόνια η Ανθή Σαλαγκούδη συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Τέλος στον λογαριασμό της στο Instagram, είχε ήδη πριν την είσοδό της στο Survivor, 24500 followers.

Η Ανθή Σαλαγκούδη εντάχθηκε στην ομάδα των «Διάσημων» του φετινού Survivor και σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα είναι εκείνη που έχει εξασφαλίσει τον καλύτερο μισθό για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι. Η εικόνα της αγωνιστικά είναι εκείνη μιας αδύναμης παίκτριας, όπως έχουν παραδεχτεί και οι συμπαίκτες της στο παιχνίδι. Η αδυναμία της να φέρει νίκες και πόντους στην ομάδα, ήταν αυτό που περίμενε το Twitter για να μιλήσει. Και το έκανε ξανά και ξανά.

Η χθεσινή βραδιά είχε πολλά tweets με θέμα την Ανθή Σαλαγκούδη. 10 από αυτά ακολουθούν

 

Αν μπορούμε να κάνουμε ένα σχόλιο σε όλα αυτά, αυτό είναι ότι σίγουρα το να μπαίνεις σε ένα reality show ενέχει ένα ρίσκο. Το ρίσκο να αναδειχθείς σε αυτόν ακριβώς τον παίκτη που εγείρει τις περισσότερες αντιδράσεις ενώ δεν το υποψιάζεται καν. Κι αυτό δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Το Twitter και η ανωνυμία των social media δείχνει συνήθως ένα πολύ πιο σκληρό πρόσωπο από αυτό που βλέπεις στα παραπάνω tweets στους ανθρώπους που εκτίθενται σε τέτοια προγράμματα. Εμείς μένουμε σε όσα θα μπορούσαν να αναγνωστούν με μια πιο ελαφρά διάθεση. Κι ελπίζουμε τα πράγματα να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο για κάθε Ανθή Σαλαγκούδη.