ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η κακή ψυχολογία της Ανθής δεν «έπεισε» το Twitter, το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου και ο «γρίφος» του Περικλή Κονδυλάτου

Instagram.com/survivorgr

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την «Κόκκινη» ομάδα του Survivor, στο επεισόδιο της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου. Η Ανθή ήταν το πρόσωπο που παρέμεινε στην ομάδα, έναντι του Περικλή Κονδυλάτου που αποχώρησε στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.

Μετά την επιστροφή της στην παραλία η «Κόκκινη» ομάδα με πεσμένη διάθεση συζήτησε για την αποχώρηση, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη εξέφρασε το παράπονο ότι κανείς δεν τη στήριξε στο Συμβούλιο που είχε προηγηθεί. Ο Περικλής σε αυτό είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως πολλοί παίκτες τείνουν να τον κατηγορούν και πως δεν κοιτάνε καθόλου τα δικά τους λάθη. Η Ανθή τον ρώτησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο σχόλιο, με τον Περικλή αμέσως μετά να της τονίζει πως δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε αυτήν και πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω της.

Ανθή Σαλαγκούδη: Οι συμπαίκες της, το Twitter και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν πείστηκαν από την κακή ψυχολογία της

Οι συμπαίκτες της γύρω από την φωτιά δια στόματος του Κόρο, της είπαν ότι αγωνιστικά αλλά και σαν συγκάτοικος στην ομάδα τους δεν προσφέρει κάτι στους «Κόκκινους» του Survivor για να της εξηγήσουν γιατί δεν μπόρεσαν να τη στηρίξουν. «Αγωνιστικά δεν δίνεις. Σου ‘χω ζητήσει να δώσεις, προφανώς δεν θες να δώσεις, αλλά και στην καλύβα δεν συνεισφέρεις. Δεν βλέπω να συνεισφέρεις κι εκεί. Από τον Περικλή έβλεπα συνέχεια εξέλιξη», είπε ο Κόρο.

Κι ενώ η Ανθή έδειχνε στεναχωρημένη για την απώλεια του φίλου της, Περικλή Κονδυλάτου, ο τελευταίος έκανε το παρακάτω σχόλιο σε Instagram Story του κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου του Survivor. «Tι είναι αυτό που ζει σε νησί, το βοηθάει ο μπαμπάς του και δεν κάνει τίποτα όλη μέρα;», αναρωτήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η κακή διάθεση της Ανθής πάντως δεν έδειξε να πείθει ούτε το Twitter που είχε πολλά να σχολιάσει για την παίκτρια του Survivor.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, την επόμενη ημέρα, βρέθηκε στο στόχαστρο του Τριαντάφυλλου ο οποίος αναφέρθηκε στον πατέρα της Γιώργο Σαλαγκούδη και την ιδιότητά του ως πολιτικού, κάνοντας έξαλλη την Ανθή.

«Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή. Γελούσες.Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν. Λέω αυτά που βλέπω. Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις. Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει.», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος με την Ανθή να απαντά πώς θα έπρεπε να ντρέπεται επειδή είπε ψέμματα.

Η Σοφία Μαργαρίτη αργότερα παρενέβη για να πει στον Τριαντάφυλλο ότι δεν τον τιμά το γεγονός ότι αναφέρθηκε στον πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη, ενώ η Ανθή τον πίεζε να εξηγήσει με ποιον τρόπο την βοηθά ο πατέρας της στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος βγήκε εκτός εαυτού, φωνάζοντας ότι δεν είπε κάτι κακό για κάποια οικογένεια κι ότι οι κοπέλες της ομάδας του είναι διπρόσωπες κι επικίνδυνες.

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, που επικρατεί στην «Κόκκινη Ομάδα». Οι γυναίκες πάντως των «Κόκκινων» ήταν εκείνες που έφεραν τους 6 πόντους της ομάδας στο αγώνισμα του επάθλου φαγητού που ακολούθησε στο Survivor. Τελικά η ομάδα τους έχασε και αναμένεται να δούμε την ένταση να κορυφώνεται αν χάσουν και στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας.