ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Το «κρυφό» φλερτ και τα spoilers για την οικειοθελή αποχώρηση και τη νέα άφιξη

SKAI

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 και οι συζητήσεις γι’ αυτό στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν «ανάψει». Κάπως έτσι λίγες ημέρες αργότερα, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου μάθαμε για το πρώτο φλερτ που έχει αρχίσει να δημιουργείται στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, αλλά και για την οικειοθελή αποχώρηση που έχει «προαναγγελθεί» από το trailer του νέου επεισοδίου του reality και τον νέο παίκτη που πρόκειται να μπει στο Survivor All Star, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ας πιάσουμε τα θέματα ένα ένα. Ο έρωτας προηγείται πάντα κι από αυτόν θα αρχίσουμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη και την εκπομπή Πρωινό μας, τα βέλη του έρωτα έχουν κινηθεί προς την κατεύθυνση του Άγιου Δομίνικου και των παικτών του Survivor All Star. Όπως έγινε γνωστό, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει κοντά με μία συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια φιλική σχέση, δεν συζητήθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά. Φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι το ένα μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», είπε ο Νίκος Παρτσώλης για το φλερτ που άρχισε να δημιουργείται στο Survivor All Star.

«Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω όχι στην ίδια ομάδα, το αφήνω με ένα ερωτηματικό. Είναι ένας πολύ μικρός χώρος που συναντιούνται όλοι οι παίκτες μαζί πριν μπουν στο συμβούλιο κι εκεί συναντιούνται πάλι όλοι μαζί μόλις βγαίνουν από το συμβούλιο. Εκεί συνέβη μια τρυφερή κίνηση.», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό.

Λίγη ώρα αργότερα βέβαια, ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η εν λόγω κοπέλα είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Αλλάζοντας σελίδα, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει για το Survivor All Star, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 θα παρακολουθήσουμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της σεζόν, γεγονός που θα φέρει έναν νέο παίκτη στο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά και την οικειοθελή αποχώρηση αλλά και τον νέο παίκτη η είσοδος του οποίου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα στο Survivor All Star, ανέλαβε να μας ενημερώσει η εκπομπή Super Κατερίνα.

«Να πούμε ότι πέρασε το προηγούμενο Survivor ατσαλάκωτη και τώρα αποχωρεί. Γιατί αποχωρεί η Βρισηίδα;», αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την αποκάλυψη της εκπομπής ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι εκείνη που αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο παίκτης που πρόκειται να μπει στο Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι. Ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ ότι ο Γιώργος Κόρομι ενημερώθηκε τελευταία στιγμή για την είσοδό του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς στο μεταξύ προέκυψε η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Κόρομι από την παραγωγή ειδοποιήθηκε τελευταία στιγμή για να πάει. Δεν είναι ότι μας κορόιδευε όλο αυτό το διάστημα, έχει όντως να κάνει με την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.