ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Οι 3 παίκτες που βάζουν μαγιό και μπαίνουν στο παιχνίδι

SKAI

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να έφυγε και ο Τριαντάφυλλος να δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πάει στο Survivor All Star για όλο το χρυσάφι του κόσμου, έχουμε όμως νέες εισόδους.

Και πώς αλλιώς να γίνει, θα μου πεις. Έξι μήνες θα διαρκέσει το Survivor All Star. Με τους παίκτες που μπήκαν στην αρχή θα το ολοκληρώσουμε; Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Ελάτε, για περάστε, για περάστε.

Ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ οπότε κάτι παραπάνω ξέρει για το «σπιτικό του», μίλησε για τους τρεις νέους παίκτες που κάνουν είσοδο στο Survivor All Star από μέρα σε μέρα.

Survivor All Star: Οι 3 παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Έχουμε και λέμε. Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης πρέπει ήδη να έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και να προετοιμάζονται ψυχολογικά για πείνα, αλμύρα και σανίδι.

Στους «Διάσημους» θα δούμε να μπαίνει ο Γιώργος Κόρομι, ενώ στους «Μαχητές» θα δούμε τον Κρις Σταμούλη και τη Ρία Κολοβού.

Στις 3 Ιανουαρίου ο Γιώργος Κόρομι είχε κάνει ανάρτηση «αποπροσανατολισμό». «Φτάνουν οι παίχτες σε λίγο στα μέρη τα παλιά. Εκεί που ζήσαμε τόσες αναμνήσεις. Γνωριστήκαμε, κάναμε φιλίες που κρατήσανε και μας μείναν οι ωραίες αναμνήσεις από 7 μήνες σε αυτήν την παραλία.

Θα ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ του παίχτες καλή αρχή, καλή δύναμη, υπομονή (θα σας χρειαστεί σίγουρα), προσοχή μεγάλη, υγεία και ό,τι καλύτερο σε όλους. Απολαύστε το και θα σας καμαρώνω και θα σας στέλνω τα καλύτερα vibes από εδώ. Rock it».

Τα καλύτερα vibes φαίνεται δεν έφταναν με τίποτα από Ελλάδα και είπε να πάει να τα δώσει από κοντά. Να μου το θυμηθείτε. Ο Γιώργος Κόρομι θα φτάσει πολύ μακριά.

Γιώργος Κόρομι

Ρία Κολοβού

Κρις Σταμούλης

Εδώ σε θέλω

ΨΗΦΙΣΕ