ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Ο Acun Ilicali για Δαλάκα και Ασημίνα- «Δεν βρήκαμε επικοινωνία»

Instagram.com/acunilicali

Συνέντευξη σε τουρκική εκπομπή παραχώρησε ο παραγωγός του Survivor All Star, Acun Ilicali, όπου αναφέρθηκε στην αποβολή που επιβλήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι δύο παίκτριες είχαν αποβληθεί από την ομάδα των Διασήμων και το Survivor All Star, όταν ο συμπαίκτης τους, Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι τις είδε με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό η έρευνα που ακολούθησε από την παραγωγή επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του παίκτη κι έτσι οι δύο γυναίκες αποβλήθηκαν.

Ο Acun Ilicali μιλώντας για το θέμα στην τουρκική τηλεόραση, αποκάλυψε ωστόσο, ότι παρόλο που οι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου φέρεται να χρησιμοποίησαν το κινητό όσο ήταν παίκτριες του Survivor All Star, δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο. Αποσπάσματα της συνέντευξής του παραγωγού, προβλήθηκαν από την εκπομπή Πρωινό μας.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχα μαζί τους “τι τιμωρία επιθυμείτε αν συμβεί κάτι παρόμοιο;”. Όλοι αποφάσισαν “αποβολή” και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια», είπε αρχικά ο παραγωγός της εκπομπής Survivor All Star.

«Το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη ή πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τηλέφωνο με την Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν την συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία γι’ αυτό απομακρύναμε την Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Την αγαπάω πολύ και αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα. Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία», τόνισε ο Acun Ilicali και στη συνέχεια εξήγησε τι διαπιστώθηκε μέσω της έρευνας της παραγωγής.

«Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα “επικοινωνίας” ή όχι; Αλλά λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών απομακρύναμε τη Δαλάκα. Εκείνη την περίοδο δυστυχώς συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα και δεν πήγα στον Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη. Το μυαλό μου ήταν στο σεισμό. Οι ημέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στο σεισμό. Δεν ήταν προτεραιότητα τι θα συμβεί με τη Δαλάκα και την Ασημίνα», σημείωσε στη συνέχεια ο Acun Ilicali.

O ίδιος κατέληξε σε διευκρινίσεις σχετικά με το αν πρόκειται να επιστρέψουν οι δύο παίκτριες στο Survivor All Star. «Δεν θα συζητούσα ξανά το συμβάν, αυτό που είδατε ήταν αυτό που είπα πριν. Δυστυχώς όμως μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός, ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν», σημείωσε ο παραγωγός.

Το εξώδικο της Ασημίνας και η απάντηση της παραγωγής του Survivor All Star

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στον Acun Ilicali και την Acun Medya, στο οποίο έκανε λόγο για παράνομη κράτησή της μετά την αποβολή της από το Survivor All Star και χορήγηση ηρεμιστικών χαπιών από ανθρώπους της παραγωγής.

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες», ανέφερε η απάντηση της παραγωγής του Survivor All Star στους ισχυρισμούς της.