ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν. Ο ένας απόλυτη λατρεία, ο άλλος απόλυτο «ξαναμοίρασμα τράπουλας»

SKAI TV

Το έχουμε ξαναπεί. Το Survivor θα διαρκέσει μήνες πολλούς κι έτσι οι τονωτικές ενέσεις είναι απαραίτητες. Αν συνυπολογίσουμε και τις δύο αναγκαστικές αποχωρήσεις της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες μειώνονται.

Τελευταία αποχώρηση με την υπογραφή του τηλεοπτικού κοινού ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Μία εβδομάδα ασυλία και την επόμενη «στην ευχή, στο καλό». Οι συμπαίκτες του στο Survivor δεν έπεσαν να πεθάνουν από τη στενοχώρια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρακαλούσε τους τηλεθεατές να μην τον ψηφίσουν ώστε να αποχωρήσει.

Και πάμε στις προσθήκες. Μην περιμένεις Ελευθερία Ελευθερίου, τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχουν δει τα δύσκολα, το 20% (τουλάχιστον) στην τηλεθέαση το βλέπουν εκεί στον ΣΚΑΙ.

Ποιος έρχεται; Ποιος έρχεται; Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δύο είναι οι παίκτες που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor.

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Και οι δύο αγαπητοί στο κοινό όμως ο ένας από αυτούς είναι η απόλυτη λατρεία. Ο Πάνος Θεοδώρου και ο Γιωρίκας Πιλίδης έρχονται με φόρα (που είναι και της μόδας).

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη στο προηγούμενο Survivor, όμως ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας τον έβγαλε, πρόωρα, εκτός παιχνιδιού. Κλάμα στο Twitter.

Ο Πάνος Θεοδώρου το 2018 είχε βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στον έκτο κύκλο του παιχνιδιού και κατακτώντας την έκτη θέση.

Εκεί είναι που γνώρισε και τον Ηλία Γκότση με τον οποίο διατηρεί μια πολύ στενή φιλία από τότε. Για να δούμε σε ποια ομάδα θα μπει και πόσο θα επηρεάσει τις μέχρι τώρα συμμαχίες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ένα ακόμα πιθανό όνομα, αυτό του Χάρη Γιακουμάτου ο οποίος λέει είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor.

Εν αναμονή ενίσχυσης και του γυναικείου κομματιού του παιχνιδιού.