CELEBRITIES

Super Bowl 2023: Η Rihanna θα τραγουδήσει στο Halftime Show και ουρλιάζουμε ήδη

@2023 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES, File

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ανυπομονησία είναι μεγάλη για τη λίστα με τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο Halftime Show του Super Bowl. Το φαντασμαγορικό show που θα «γεμίσει» το ημίχρονο του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, είναι μια από τις πλουσιότερες, μουσικές και αθλητικές διοργανώσεις. Εκατομμύρια άνθρωποι αγοράζουν το εισιτήριό τους, όχι μόνο για να δουν τον αγώνα από κοντά, αλλά και για να απολαύσουν τον καλλιτέχνη που θα ανέβει στη σκηνή του Halftime Show. Η ολιγόλεπτη αυτή συναυλία δίνει κύρος σε κάθε καλλιτέχνη, επιφέροντάς του έσοδα, αίγλη και αυξημένες πωλήσεις δίσκων.

Πέρσι κάναμε throwback στα 90s με τους Mary J. Blige, Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg και Kendrick Lamar να μας γυρνάνε στο ένδοξο, μουσικό παρελθόν. Την χρονιά που μας έρχεται, όπως φαίνεται, θα γυρίσουμε πάλι πίσω τα ρολόγια μας και θα θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές που η Rihanna «έκανε» μουσική, πριν την ενασχόλησή της με τον επιχειρηματικό κόσμο. Η ίδια ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο Halftime Show του Super Bowl του 2023. Πα-νι-κός.

Η Rihanna ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Halftime Show του Super Bowl 2023

Το βράδυ της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η τραγουδίστρια και επειχηρηματίας που βρίσκεται στα πρώτα βήματα της μητρότητας, αποφάσισε να προκαλέσει μία mini φρενίτιδα στους fans της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατάει την κλασική, οβάλ μπάλα του φούτμπολ. Ε, δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουμε ότι η ίδια θα κάνει δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή και συγκεκριμένα στη σκηνή του Halftime Show.

Λίγη ώρα αργότερα, η είδηση επιβεβαιώθηκε και επίσημα με ανακοίνωση του Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του show. «Μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Barbados, που έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στον επιχειρηματικό και τον μουσικό κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Το γεγονός βέβαια, ότι η Rihanna θα βρεθεί στη σκηνή του Super Bowl για το Half Time Show, εγείρει κάποια βασικά ερωτήματα. Θα παρουσιάσει άραγε ένα show αφιερωμένο στις κλασικές της επιτυχίες, ή μήπως αυτή της η εμφάνιση σηματοδοτεί την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου της άλμπουμ; H Rihanna έχει κυκλοφορήσει την τελευταία της σόλο δισκογραφική δουλειά το 2016, το άλμπουμ Anti. Έκτοτε, έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις της, Fenty Beauty και Savage X Fenty.

 

Όταν η ίδια αμφισβητούσε τον θεσμό

Πριν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Shakira και της Jennifer Lopez στο Super Bowl 2020, η Rihanna που βρισκόταν ανάμεσα στις επικρατέστερες υποψήφιες για το Halftime Show, είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θα αποδεχόταν την πρόταση. «Δεν θα τολμούσα να το κάνω αυτό. Για ποιον λόγο; Ποιος κερδίζει από αυτό; Δεν είναι ο λαός μου.Υπάρχουν πράγματα μέσα σε αυτήν την οργάνωση, με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου και δεν θα πάω να τους υπηρετήσω με τον οποιονδήποτε τρόπο», είχε δηλώσει η ίδια. Μάλλον από τότε, άλλαξαν πολλά.

Το 57ο Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα. Stay tuned!