ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στον δρόμο που χάραξε ο James Καφετζής: Ο Νίκος Μπάρτζης τα λέει έξω από τα δόντια στην εκπομπή Love It

Instagram.com/nikos_bartzis

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, όπως ορίζει το συμβόλαιο του ίδιου και των υπόλοιπων παικτών που αποχωρούν από το Survivor. Μία τηλεοπτική συνέντευξη που δεν είχε και τόσο αίσιο τέλος, με τον James Καφετζή να αποχωρεί οικειοθελώς από το πλατό, πριν την προβλεπόμενη ώρα που θα έληγε η συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αφού απάντησε στις περισσότερες ερωτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της, ο James Καφετζής εξέφρασε τα παράπονά του για διάφορα σχόλια που είχαν γίνει για τον ίδιο, τους ευχαρίστησε κι έφυγε με την κάμερα να καταγράφει live την απρόσμενη αποχώρησή του.

Τον δρόμο που χάραξε ο James Καφετζής – όχι μόνο στο Survivor – αλλά και στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ακολούθησε και ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής μία εβδομάδα μετά την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή και ήταν εξίσου “άβολος” με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Ο Νίκος Μπάρτζης ακολουθεί το παράδειγμα του James Καφετζή στην εκπομπή Love It

Το κλίμα της όλης συνέντευξης του Νίκου Μπάρτζη ήταν εξ’ αρχής περίεργο, με τον ίδιο να απαντάει τις ερωτήσεις που του απηύθυναν με αμηχανία. Όταν, ωστόσο, η συζήτηση έφτασε στον τραυματισμό του στα πόδια που του κόστισε και την παραμονή του στο Survivor, αλλά και τον λεκτικό διαπληκτισμό του με τη Χριστίνα Κεφαλά μετά την υπόδειξή της ως υποψήφια προς αποχώρηση από τον ίδιο ενώ ήταν τραυματισμένη, τα είπε έξω από τα δόντια.

Ο διαπληκτισμός του Νίκου Μπάρτζη με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο

«Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα την Χριστίνα είχα κάποιες αξίες. Όταν τραυματιζόμασταν ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια ο κύριος από εδώ (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος) είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχατε πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής. Όταν ένας άνθρωπος λέει… “Είσαι σίγουρος ότι το είχες πει;”» ανέφερε στην αρχή ο Νίκος Μπάρτζης, παρουσιάζοντας ως αποδεικτικό στοιχείων του επιχειρήματός του, το ηχητικό απόσπασμα με τον δημοσιογράφο να μιλάει αρνητικά για εκείνον.

Βασίλης Γρηγορόπουλος: «Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής»

O Βασίλης Γρηγορόπουλος έδωσε την δική του απάντηση στον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας του: «Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου. Εκείνοι ως παίκτες reality υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω. Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ θα λάβεις και την απάντηση μου. Σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε;».

Νίκος Μπάρτζης: «Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν»

Ο Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του, απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του: «Δεν μου φαίνεται περίεργο που σχολιάζεις, έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος». Εδώ που τα λέμε, σωστά τα είπε.

Η τοποθέτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον διαπληκτισμό

Τη δική της παρέμβαση στην κουβέντα έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είπε: «Θέλω να μπω στη συζήτηση όχι ως παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος, ως τηλεθεάτρια. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που γνώρισα τηλεοπτικά, όπως και αν σε γνώρισα, προσωπικά έχω σχηματίσει μια εικόνα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Έχουμε πει πολλές φορές ότι βλέπουμε κάθε φορά το επεισόδιο της κάθε ημέρας και σχολιάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά. Δεν βγάζουμε αποκυήματα της φαντασίας μας» ανέφερε στην αρχή η Ιωάννα Μαλέσκου, εξηγώντας τον τρόπο που η εκπομπή έχει επιλέξει να σχολιάζει το Survivor.

«Σέβομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Προσωπικά πολλές φορές έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη και είπα την άποψή μου ως Ιωάννα. Είναι σεβαστό ο άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Σαν εκπομπή δεν έχουμε εμπάθεια. Μπορεί να φαίνεται ακραίο κάτι που σχολιάζει ο Βασίλης, εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Σαν εκπομπή δεν είχαμε κάτι εναντίον μαζί σου. Δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπάθεια μαζί σου» κατέληξε η παρουσιάστρια, διαβεβαιώνοντας τον ίδιο πως το πάνελ της εκπομπής δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί του.