ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

James Καφετζής: H ένταση στην εκπομπή Love It και η εσπευσμένη αποχώρησή του

Instagram.com/jamie.kaf

Ο James Καφετζής άφησε το δικό του στίγμα στο φετινό Survivor. Ήταν ο παίκτης που βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών συμπαικτών του για συμπεριφορές του κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν επίσης ο παίκτης που έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή με την οικειοθελή του αποχώρηση. Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, ο James Καφετζής έκανε την ανατροπή και στο πλατό της εκπομπής Love It.

Ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για την εμπειρία της αγάπης του κόσμου που βιώνει μετά το Survivor, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για να απαντήσει σε απορίες της παρουσιάστριας και της ομάδας του Love It για τα όσα συνέβαιναν όσο βρισκόταν στο reality επιβίωσης. Μεταξύ άλλων ο James Καφετζής ανέφερε ότι συζητάει για την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δηλώσει πρώτη φορά συμμετοχή στο Survivor το 2017. Επιπλέον, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που του εξασφάλισε το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και προέβλεψε ότι ο κόσμος σε 2-3 μήνες θα τον έχει ξεχάσει. Σίγουρα πάντως, θα μείνει αξέχαστος, στην Ιωάννα Μαλέσκου και τα μέλη της εκπομπής Love It.

Όταν τα περισσότερα κεφάλαια της συζήτησης τους ολοκληρώθηκαν ο James Καφετζής τους είπε τα παράπονά του, για διάφορα σχόλια που είχαν κάνει, τους ευχαρίστησε κι έφυγε ενώ η κάμερα συνέχιζε να τον καταγράφει. Αν το «όπου φύγει, φύγει» είχε πρόσωπο αυτό, στην προκειμένη περίπτωση, θα ήταν το πρόσωπο του James.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τον Τριαντάφυλλο και τα τεκταινόμενα αυτή τη στιγμή στο Survivor κι έπειτα δόθηκε η πάσα στον James να μοιραστεί τα παράπονά του. «Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Η κα Μάρτζυ το είχε πει. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα», είπε ο James Καφετζής στην Ιωάννα Μαλέσκου και την ομάδα της κι όλοι απάντησαν προσπαθώντας να λύσουν τις παραξηγήσεις.

«Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο James Καφετζής. «Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή», πρόσθεσε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να εξηγήσει στον James Καφετζή ότι ούτε η ίδια, ούτε η εκπομπή Love It ήταν προκατειλημμένοι απέναντί του. «Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα», σημείωσε η Ιώαννα Μαλέσκου μεταξύ άλλων. «Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, ή σου στέλνουν μηνύματα, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Θέλω να σου πω ότι με στενοχώρησες πάρα πολύ, καταλαβαίνω ότι ήρθες με μία διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια, αλλά με στενοχώρησες προσωπικά γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε η αδικία της ζωής», τόνισε κι αφού του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του, ο James Καφετζής ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και σηκώθηκε να φύγει. «Παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό», αναφώνησε η Ιωάννα Μαλέσκου και ο James Καφετζής δεν έριξε ματιά πίσω του. Αμηχανία, διάχυτη στο πλατό, αλλά συμβαίνουν αυτά στα ζωντανά προγράμματα, έτσι δεν λένε;