ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef;

Instagram.com/masterchefgr

Κι ενώ αποχαιρετήσαμε προσφάτως την Κατερίνα από το MasterChef, το Twitter την αποθέωσε και μείναμε να παρακολουθούμε τις περιπέτειες της τελικής δεκάδας, σε πραγματικό χρόνο τα γυρίσματα του MasterChef έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Όταν «πάγωσαν» τα γυρίσματα του μαγειρικού reality του Star, απέμεναν ελάχιστα επεισόδια για το τέλος. Σίγουρα απέμενε το γύρισμα του τελικού.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Happy Day το γύρισμα του τελικού, είναι αυτό που εντέλει απομένει για την παραγωγή, τους συντελεστές και τους παίκτες του MasterChef. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το γύρισμα θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου. Ο τελικός του MasterChef πρόκειται να μεταδοθεί στα τέλη του Ιουνίου.

«Θα εξαρτηθεί το πότε ακριβώς θα γίνει το γύρισμα με το πώς θα πάνε τα επεισόδια από εδώ και μπρος, πότε θα γίνει το μοντάζ και όλα αυτά. Αλλά προβλέπεται μάλλον για τα μέσα Ιουνίου», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το πότε θα γυριστεί ο τελικός του MasterChef στην εκπομπή Happy Day. Η ίδια σημείωσε ότι η μόνη διαφορά με τους προηγούμενους κύκλους είναι πως λόγω του κορονοϊού, ο ημιτελικός δεν διεξήχθη στο εξωτερικό.

Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες εκπομπές

Στην εκπομπή, εκτός από το MasterChef και το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός τους, έγινε αναφορά και σε άλλες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Εκπομπές που είδαν τα σχέδια για την πρεμιέρα τους ή τη συνέχιστη της προβολής τους να ανατρέπονται λόγω της πανδημίας. Ανάμεσα σε αυτά και το Big Brother, που είχε προαναγγείλει ο ΣΚΑΪ. Το ενδεχόμενο να το δούμε την τρέχουσα σεζόν έχει εγκαταλειφθεί, όπως ειπώθηκε στο Happy Day και μάλλον θα το δούμε στον «αέρα» από τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», λόγω του ότι είναι πολυπληθές το γύρισμα ο ΣΚΑΪ εξετάζει μια φόρμουλα για το πώς θα γίνουν τα γυρίσματα τον Ιούνιο. «Αν δουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του ότι αλλοιώνεται πάρα πολύ το κόνσεπτ, δεν θα γίνουν γυρίσματα. Διαφορετικά, θα γίνουν 1-2 εκπομπές για να κλείσει η σεζόν και ραντεβού την επόμενη χρονιά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τον Ιούνιο, κατά τον οποίο περιμένουμε να δούμε τον τελικό του MasterChef, θα συνεχίσουν και τα γυρίσματα του «Τροχού της Τύχης» ενδεχομένως με παντελή έλλειψη της κερκίδας του κοινού, ενώ για το “Shopping Star” η συνθήκη για την επιστροφή σε γυρίσματα εξαρτάται κατά πολύ από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μετά το άνοιγμα των καταστημάτων ένδυσης. Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1 ήδη ξέρουμε ότι η επιστροφή στα γυρίσματα των σειρών και των εκπομπών του ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα και το πρόγραμμα του σταθμού επανέρχεται κι αυτό στη «νέα κανονικότητα» από τις 18 Μαΐου.