ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια

Όταν επιβλήθηκε η καραντίνα πολλά πράγματα φάνταζαν δυσοίωνα. Μεταξύ αυτών το τηλεοπτικό μέλλον των σειρών που αγαπήσαμε. Γιατί να λέμε ψέματα όμως; Κυρίως για τις «Άγριες Μέλισσες» ανησυχούσαμε. Η Δρόσω έγκυος στο παιδί του Νικηφόρου, το τρίγωνο Ελένη – Λάμπρος – Θωμάς καλά κρατούσε, ο γάμος της Μυρσίνης και του Δούκα Σεβαστού μοιάζει να μπάζει από παντού, το εξώγαμο παιδί της Ανέτ, πολλά έμειναν σε εκκρεμότητα. Και αρχίσαμε να αγχωνόμαστε όταν ο κορονοϊός έβαλε λουκέτο στο «Διαφάνι».

Επανερχόμαστε όμως σε αυτή την πολυσυζητημένη «νέα κανονικότητα» που ακόμα καλά καλά δεν ξέρουμε τι σημαίνει. Στη ζωή μας ετοιμάζονται να επανέλθουν και οι «Άγριες Μέλισσες». Και όλες οι σειρές του ANT1 για να είμαστε ακριβείς.

Νέα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται για όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που είχαν μπει στον «πάγο» λόγω κορονοϊού, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού την Πέμπτη 30 Απριλίου και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να το αμφισβητήσουμε.

Οι πληροφορίες μας ως τώρα υποστήριζαν ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα ξεκινούσαν γυρίσματα μέχρι τις 15 Μαΐου και στα τέλη του μήνα θα έμπαιναν για γυρίσματα στα στούντιο και οι συντελεστές της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όπως όμως είπε η Φαίη Σκορδά, η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων θα είναι κοινή για όλους. Στις 11 Μαΐου τα συνεργεία των σειρών του ΑΝΤ1, ξαναπιάνουν δουλειά.

Όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τις «Άγριες Μέλισσες», τις σειρές και τα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1

«Να πούμε ότι ξεκινούν όλα τα γυρίσματα ξανά με το καλό, αφού έχουν γίνει πολύ σοβαρές συζητήσεις ανάμεσα στην παραγωγή και σε όλες τις ομάδες των πρωταγωνιστών. 11 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα όλων των παραγωγών του ΑΝΤ1. Οι “Άγριες μέλισσες”, η “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και το “Πέτα τη φριτέζα”, όλα. Επίσης, παράλληλα και τα παιχνίδια μας τα ωραία, “Still Standing”, “Ρουκ Ζουκ”», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Μέχρι στιγμής βλέπαμε κάποια επεισόδια και ενώ ξεκινούν τα γυρίσματα 11 του μηνός, στον αέρα τα ολόφρεσκα επεισόδια θα τα δούμε 18 Μαΐου. Υπάρχουν ήδη γυρισμένα επεισόδια – κάποια, όχι μεγάλος αριθμός – τα οποία έπρεπε να μπουν στο μοντάζ. Υπάρχει μια διαδικασία, μοντάζ, μουσικής, επιμέλειας, οπότε θα έχουμε από τις 18 Μαΐου να δούμε φρέσκο πρόγραμμα. Όλα τα καινούργια και από τα παιχνίδια μας, βλέπουμε και την αγαπημένη Μαρία και την αγαπημένη Ζέτα, αλλά να μπούμε σε μια ρουτίνα πάλι με τις αγαπημένες μας σειρές», σημείωσε στη συνέχεια.