ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef spoiler: Οι 2 παίκτες που πάνε στον τελικό

Instagram.com/masterchefgr

Μπορεί τα γυρίσματα του MasterChef 4 να έχουν διακοπεί λόγω κορονοϊού, ωστόσο το πρόγραμμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ήδη. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και τα νέα επεισόδια που βλέπουμε τις οθόνες μας, με τα ευτράπελα και την έντασή τους, είναι προϊόν μερικών εβδομάδων. Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε προς το τέλος του MasterChef αρχίζουν να εμφανίζονται και τα πρώτα spoiler και να αποκαλύπτουν τα ονόματα των φιναλίστ. Ο τελικός του reality μαγειρικής του Star είναι πιθανότερο να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Η αρχή των spoiler για το Masterchef έγινε από το TV Έθνος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι από το σπίτι του MasterChef είναι έξι. Μία γυναίκα, η Μαρία Μπέη, και πέντε άνδρες. Οι ∆ηµήτρης Μπέλλος, Σταύρος Γεωργίου, Γιώργος Λασκαρίδης, Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Τζον Λέβι Ριάνο.

Όπως αναφέρει το δημοσιεύμα φαίνεται πώς η κλίκα των δύο Σταύρων και του Τζον στο MasterChef απέδωσε καρπούς καθώς το μοναδικό μέλος της που δεν μπήκε στην τελική εξάδα είναι ο Δημοσθένης. Επίσης ο έρωτας της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου θα συνεχιστεί για καιρό μπροστά στην κάμερα του MasterChef. Το τελευταίο από τα πρόσωπα της τελικής εξάδας είναι ο Γιώργος από την Κρήτη. Και οι έξι διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef και το ποσό των 50.000 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, ένα νέο spoiler είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή του Open «Μεσημέρι #yes». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Open οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4 είναι ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. «Έχουμε να κάνουμε πάλι με μία ανδρική υπόθεση τελικού», είπε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου στον αέρα της εκπομπής πριν αποκαλύψει τα ονόματα.

Όπως σχολίασαν οι παρουσιαστές πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν αναπτύξει στενή φιλία στο παιχνίδι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστούν την μεταξύ τους αναμέτρηση για τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Όσα ξέρουμε για τον παίκτη του MasterChef 4, Σταύρο Γεωργίου

MasterChef spoiler

«Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο», κοιτάζοντας αποκλειστικά τον στόχο του.

Στόχος του Σταύρου είναι να κερδίσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και να τον φέρει στην Κύπρο. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Κύπρο το βραβείο και είναι εκείνος, που θα το καταφέρει. Μοναχικός, με την αυτοπεποίθηση που του δίνουν οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες, δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες, αν και όπου χρειάζεται ομαδικό πνεύμα είναι πρόθυμος να βοηθήσει ώστε να κερδίζει πάντα η ομάδα του.

Θα είναι ανθρώπινος μέσα στο σπίτι αλλά δεν θα ξεχνάει τον σκοπό για τον οποίο έχει έρθει. Νιώθοντας την υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της κοπέλας του, θα αντέξει μέσα στο διαγωνισμό μέχρι τον τελικό αλλά εκείνο, που δεν ξέρει πώς θα αντέξει, είναι να μην έχει νέα για την αγαπημένη του ομάδα. Φέτος επιμένει πως θα φέρει τον τίτλο του MasterChef στην Κύπρο και πως η Liverpool θα πάρει το πρωτάθλημα της Premiership».

Μέντορας: Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τα παραπάνω αναφέρει το βιογραφικό σημείωμα του Σταύρου Γεωργίου για το MasterChef. Μη βλέπεις που δεν ήθελε να κάνει φιλίες και τελικά έκανε με τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ίσως στον τελικό θυμηθεί τα περί «μοναχικού λύκου» που τον χαρακτήριζαν.

Όσα ξέρουμε για τον παίκτη του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη

MasterChef spoiler

«Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4.

Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού!  Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.

Σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό».

Μέντορας: Πάνος Ιωαννίδης.

Το στυλ που είδες να αναφέρεται πρώτο στο βιογραφικό του Σταύρου Βαρθαλίτη για το MasterChef, ήταν και αυτό που τον χαρακτήρισε ήδη από την οντισιόν του. Τα γυαλιά του Σταύρου Βαρθαλίτη, είχαν κάνει εντύπωση στους κριτές. Από τις οντισιόν σύμφωνα με τα spoiler για το MasterChef, ο Σταύρος και τα γυαλιά του φτάνουν στον τελικό.