ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Οι Måneskin παντρεύτηκαν μεταξύ τους. Όλοι.

Instagram.com/maneskinofficial

Στη Ρώμη πραγματοποιήθηκε ένας πολύ ιδιαίτερος γάμος την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου. Οι Måneskin ντύθηκαν στα λευκά και βρέθηκαν στο Palazzo Brancaccio μέσα σε λευκές Cadillac έτοιμοι να παντρευτούν. Οι μισοί ντύθηκαν νύφες κι οι άλλοι μισοί γαμπροί. Τον γάμο τους, που διοργανώθηκε με αφορμή την προώθηση του νέου album που κυκλοφόρησε το ιταλικό συγκρότημα, τέλεσε ο δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele.

Ο Alessandro Michele ρώτησε τους Måneskin: «Θέλετε να παντρευτείτε υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;». Εκείνοι απάντησαν καταφατικά, αντάλλαξαν δαχτυλίδια και φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες. Στη συνέχεια έδωσαν για τους καλεσμένους τους μία αποκλειστική συναυλία με τραγούδια του νέου τους album, Rush.

Λίγες μέρες πριν τον μουσικό και άκρως σουρεαλιστικό γάμο των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος Måneskin, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram είχε αναρτηθεί ένα video με τον κιθαρίστα τους να εκτελεί ένα punk rock γαμήλιο εμβατήριο και το πλάνο να κλείνει με τις λέξεις Måneskin, Ρώμη, 19 Ιανουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη συμμετείχαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorentino, ο rapper Machine Gun Kelly, αλλά και ποδοσφαιριστές της Roma.

Οι Måneskin αποτελούνται από τους Damiano David, την μπασίστρια Victoria De Angelis, τον κιθαρίστα Thomas Raggi και τον ντράμερ Ethan Torchio. Στην τελετή όπως θα δεις στα παρακάτω στιγμιότυπα οι «νύφες» της υπόθεσης ήταν η Victoria και ο Ethan και «γαμπροί» ο Damiano και ο Thomas.

Οι Måneskin βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη στη σφαίρα των A listers της μουσικής στην Ευρώπη και τον κόσμο αφού κατέκτησαν τη Eurovision το 2021.

Το ανατρεπτικό συγκρότημα από την Ιταλία δεν φοβάται ποτέ να πειραματίζεται όχι τόσο με τον ήχο του όσο με το στιλ του. Επιπλέον έχει έντονα ανεπτυγμένο το κομμάτι της performance στις εμφανίσεις του. Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε ως μπάντα του δρόμου στη λεωφόρο της Ρώμης Via del Corso. Αυτή τη φορά συνδύασαν την αγάπη τους για το performance με την ευφυΐα τους στο marketing σε συνεργασία με το Spotify, δημιουργώντας το πιο ευφάνταστο, εκκεντρικό (και ίσως κοινωνικά προσανατολισμένο στην αποδοχή του μηνύματος πώς η αγάπη είναι πάντα απλά αγάπη και δεν γνωρίζει φύλα) event για την κυκλοφορία του νέου τους album.