ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν. Τα γυρίσματα χωρίς αγγίγματα και οι ραγδαίες εξελίξεις

Αναμονή τέλος για τους τηλεθεατές της μεγάλης επιτυχίας της ελληνικής μυθοπλασίας της φετινής -κουτσουρεμένης λόγω κορονοϊού- τηλεοπτικής σεζόν. Οι «Άγριες Μέλισσες» ξεκινούν να προβάλουν νέα επεισόδια από το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου. Τώρα αρχίζουμε να μιλάμε για πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, όπως καταλαβαίνεις.

Ωστόσο, η επιρροή της πανδημίας του νέου κορονοϊού θα είναι εμφανής στα πρώτα νέα επεισόδια που γύρισαν οι ηθοποιοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» κατά την επιστροφή τους στο στούντιο μετά την καραντίνα. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στο TV Έθνος.

Γυρίσματα χωρίς επαφές μεταξύ των ηθοποιών

«Υπάρχει πολλή προσοχή και από το συνεργείο και από την παραγωγή ούτως ώστε να είναι όλα καθαρά. Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε απολύμανση. Τις πρώτες δυο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε και το τεστ για τον ιό. Και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις. Χωρίς αγγίγματα», είπε ο ηθοποιός που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ίδιος τόνισε ότι σε πρώτη φάση δεν θα δούμε τον χαρακτήρα του σε ερωτικές σκηνές. «Στο μέλλον θα υπάρξουν. Το πότε θα το δούμε», σημείωσε.

Το Πρωινό στο μεγάλο ξεκαθάρισμα που θα λάβει χώρα στις «Άγριες Μέλισσες»

Το Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται για τις «Άγριες Μέλισσες» στην Πάρνηθα. και οι Λεωνίδας Κακούρης. Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Σαμόλης και Θανάσης Κουρλαμπάς. Όπως είπαν τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που θα προβληθούν αυτό το διάστημα. Η σκηνή αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ του Κλεομένη και του Δούκα Σεβαστού. Πρόκειται για την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Κλεομένη.

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν στο βίντεο που προβλήθηκε και στη συζήτηση μεταξύ των συντελεστών της σειράς και την ομάδα της εκπομπής.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 18 Μαΐου

Στη συνέχεια το Πρωινό πρόβαλε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες». Σε αυτό βλέπουμε μια απειλητική συνάντηση μεταξύ Δούκα Σεβαστού και Ελένης Σταμίρη. Η συνάντηση είναι προάγγελος των εξελίξεων του επεισοδίου.

«Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών», αναφέρει η περίληψη του επεισοδίου.