CELEBRITIES

Θεοφανία Παπαθωμά: «Το τεστ στις Άγριες Μέλισσες για τον ιό ήταν φρικτό»

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι έτοιμες να επιστρέψουν στις οθόνες μας. Οι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν επιστρέψει στα γυρίσματα, όπου πραγματοποίησαν και τεστ για τον κορονοϊό. Μεταξύ των ηθοποιών που βρέθηκαν πίσω στο «Διαφάνι» ήταν και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά πολύ πρόσφατα εξέφρασε κάποιες έντονες προσωπικές της απόψεις για τα μηνύματα των σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που προτρέπουν τον κόσμο να μείνει σπίτι ή αργότερα να μείνει ασφαλείς. Η ίδια διέγραψε το post της από το Facebook, αλλά τοποθετήθηκε επ’ αυτού σε δηλώσεις της στο Πρωινό.

Στις ίδιες δηλώσεις η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ότι «Το τεστ για τον ιό που κάναμε ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί, αλλά φοράμε μάσκες. Δεν ξέρω γιατί. Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, τι να λέμε;».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και για τα live video που απολάμβανε να παρακολουθεί στα social media. «Αυτή η κατάσταση είχε τα θετικά και τα αρνητικά της. Τα θετικά ήταν ότι ξεκουραστήκαμε όλοι και σκεφτήκαμε πολύ. Συσφίξαμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας. Ήταν μια κάθαρση και του περιβάλλοντος και εσωτερική. Το άσχημο είναι βέβαια και ελπίζω να μην συνεχιστεί, ότι χωρίς δουλειά θα αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα επιβίωσης», σημείωσε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Επίσης το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια πολύ φυσιολογική ζωή αλλά λογοδοτούσαμε», συμπλήρωσε η ίδια αναφορικά με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στην κυκλοφορία των πολιτών.

Η Θεοφανία Παπαθωμά πιστεύει ότι ο κορονοϊός υπήρχε από πολύ νωρίτερα

Τη δική της θεωρία σχετικά με τον κορονοϊό, μοιράστηκε στη συνέχεια η Θεοφανία Παπαθωμά. «Πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά, προτού αναφερθεί στο θέμα της ανάρτησής της και των αντιδράσεων σε αυτή.

Γιατί σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει ξανά το Facebook

«Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο», είπε σχετικά με την ανάρτησή της η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν θα συμμετείχε σε κάποιο τέτοιο σποτάκι. «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό», σημείωσε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο Πρωινό προκαλώντας αναστάτωση στα μέλη της τηλεοπτικής παρέας της Φαίης Σκορδά. Οι Αφροδίτη Γραμμέλη και Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν εκείνοι που τοποθετήθηκαν πιο έντονα απέναντι σε όσα είπε η ηθοποιός. Η Φαίη Σκορδά τόνισε από πλευράς της: « Όταν έχεις την πολυτέλεια να εκφέρεις μία άποψη για το Μένουμε Σπίτι ή όχι, την έχεις γιατί δεν γίναμε Ιταλία. Πλέον, έχουμε και την πολυτέλεια να κάνουμε μια κουβέντα παραπάνω και να κάνουμε και κριτική και να έχουμε και άποψη για το αν το σποτ με τον Χρήστο Λούλη ήταν καλό ή όχι». Για ένα πράγμα είχε σίγουρα δίκιο η Θεοφανία Παπαθωμά για τον διχασμό που φέρνουν τέτοιες συζητήσεις, τόσο κοντά στην χρονική περίοδο των γεγονότων.