ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 11 χρόνια. Η ανακοίνωση του Mega

Instagram.com/christopherpapakaliatis

Μετά την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και την τηλεοπτική μεταγραφή της Ελεονώρας Μελέτη, το κανάλι του Mega ετοιμάζεται για ακόμα μία προσθήκη στο δυναμικό του, αυτή που ακούει στο όνομα Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η επιστροφή του γνωστού ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα είναι γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega με τη δραματική σειρά «Ο Δάσκαλος».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό, Mega

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega:

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback του πραγματοποιείται με μία δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος». Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί την εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει».

Να σημειώσουμε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει πέντε τηλεοπτικές σειρές που όλες προβλήθηκαν από το Mega. Το ντεμπούτο του έγινε με το «Η ζωή μας μια βόλτα…» το 1999 και ακολούθησαν τα «Να με προσέχεις» το 2000, «Κλείσε τα μάτια» το 2003, «Δυο μέρες μόνο» το 2005 και «4» το 2009. Επίσης υπέγραψε την τηλεταινία «Τρεις Ευχές» το 2002 καθώς και τις ταινίες «Αν…» το 2012 και «Ένας άλλος κόσμος» το 2015.