ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει νέα σειρά και αποφεύγει να δει τις παλιότερες δουλειές του

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, προβάλλεται ξανά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο λόγος για τη σειρά «Κλείσε τα μάτια» την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έγραψε και σκηνοθέτησε το 2003, ενώ ήταν και ο πρωταγωνιστής της. Με αυτή την αφορμή ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε στην εκπομπή για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και για το γεγονός ότι δεν βλέπει παλιότερες σειρές του. «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σου ξυπνάει ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα, όταν θυμάσαι την μέρα που έκανες εκείνο το γύρισμα, τη μέρα που ήσουν με εκείνο τον ηθοποιό. Θυμάσαι κομμάτια της προσωπικής σου ζωή μέσα από τη δουλειά», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Παραδέχθηκε στη συνέχεια ότι αποφεύγει να δει τις παλιότερες δουλειές του γιατί εντοπίζει τα λάθη που είχε κάνει τότε.«Βλέπω συνέχεια τα λάθη που έχω κάνει, το βλέπω με έναν διαφορετικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις για τη νέα του σειρά

«Κανονικά τώρα θα είχα τελειώσει τα γυρίσματα για την νέα ταινία μου. Λόγω της κατάστασης καθυστέρησε όλο το project και περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε πάλι κανονικά, όπως όλοι», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του με μία νέα σειρά στην μικρή οθόνη.

«Στο ενδιάμεσο όμως, γράφω ένα τηλεοπτικό σενάριο και είμαι στο κομμάτι των συζητήσεων για πού, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Οπότε είμαι στη φάση γραψίματος», αποκάλυψε.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει πέτε τηλεοπτικές σειρές που όλες προβλήθηκαν από το Mega. Το ντεμπούτο του έγινε με το «Η ζωή μας μια βόλτα…» του 1999 και ακολούθησαν οι «Να με προσέχεις» το 2000, «Κλείσε τα μάτια» το 2003, «Δυο μέρες μόνο» το 2005 και «4» το 2009. Επίσης υπέγραψε την τηλεταινία «Τρεις Ευχές» το 2002 καθώς και τις ταινίες «Αν…» το 2012 και «Ένας άλλος κόσμος» το 2015.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η καραντίνα και η αποδοχή

Το δεύτερο lockdown όπως είπε τον βρήκε σε μία πιο ενεργή φάση από το πρώτο. «Στην πρώτη καραντίνα ήμουν σε απόγνωση, δεν το πίστευα όλο αυτό. Έκανα ένα video για την περίοδο αυτή γιατί πραγματικά έπρεπε να κάνω κάτι, είχα τρελαθεί. Τώρα έχω το γράψιμο, έχω της συζητήσεις, έχω τα ραντεβού, τα meeting, τα zoom, οπότε έχω να κάνω πράγματα», σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στη Vogue, όπου ανέφερε πώς ακόμα και σήμερα, δεν ξέρει αν έχει πείσει τους πάντες για το ταλέντο του. Η δήλωση του έδωσε την αφορμή στον Άρη Καβατζίκη, να τον ρωτήσει αν τον απασχολεί αυτό. «Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους καλυμμένους. Είτε αυτό έχει σχέση με το ταλέντο ή όχι. Σημασία έχει πόσο σε αφορά το θέμα της ολοκληρωτικής αποδοχής», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω ουσία και σε άλλα πράγματα εκτός δουλειάς. Σε μικρότερη ηλικία το πάλευα συνέχεια και προσπαθούσα να αποδείξω ότι αξίζει αυτό που κάνω. Το οποίο ήταν πολύ λογικό. Σήμερα θα παλέψω αλλά για να φτιάξω κάτι που θα αρέσει πάρα πολύ και σε εμένα», συμπλήρωσε.