ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε Survivor και έκανε κάποια σχόλια στο Instagram

Instagram.com/triantafillos_xatzinikolaou

Μετά από συνολικά 6 μήνες στο νησί και 11 υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος αποχαιρέτησε οριστικά την παραλία των κόκκινων και το νησί του Άγιου Δομίνικου. Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, λοιπόν, ο ίδιος κατέφτασε Ελλάδα και το καλωσόρισμά του στο αεροδρόμιο ήταν πανηγυρικό. Δεκάδες fans περίμεναν καρτερικά την εμφάνισή του στις αφίξεις. Συνθήματα, χειροκροτήματα, φωνές, κόκκινες μπαντάνες, κάμερες, μικρόφωνα και Insta stories περιγράφουν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Και αφού ο Τριαντάφυλλος αποθεώθηκε και δέχτηκε τιμές σαν αυτές που αρμόζουν σε έναν ήρωα, γύρισε σπίτι του και παρακολούθησε Survivor από τη θέση του τηλεθεατή πλέον. Ως πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία τη σημασία της στήριξης του κόσμου, ο τραγουδιστής θέλησε να εμψυχώσει και να υποστηρίξει τους αγαπημένους του συμπαίκτες – και πάνω απ’ όλα φίλους – που άφησε πίσω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο Τριαντάφυλλος έχει ακόμα την αγωνία που έχει ένας παίκτης του Survivor

Το πρώτο βράδυ μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε ευκαιρία και παρακολούθησε το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας 7 Ιουνίου με μεγάλη προσήλωση και αγωνία. Ο 43χρονος τραγουδιστής είδε τις προσπάθειες των φίλων του, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την κατάκτηση της δεύτερης ατομικής ασυλίας σαν να ήταν μαζί τους.

Τριαντάφυλλος Instagram.com/triantafillos_xatzinikolaou

Τελικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αυτή που κατέκτησε το δεύτερο μισό της ατομικής ασυλίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο νησί για ακόμα μία βδομάδα. Μία νίκη που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τόσο τον Σάκη Κατσούλη όσο και τον τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, έδειχνε τη χαρά του καθ’ όλη τη διάρκεια επεισοδίου, όντας ενεργός στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος στήριξε τους δυο φίλους του, εξέφρασε τα πιστεύω του και έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω διάφορων stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν είμαι σίγουρος αν παρακολουθώ ή ζω το Survivor. Εδώ με τον Survivor ακόμα να πορώνεται» έγραψε στην περιγραφή του video ο φίλος του Τριαντάφυλλου, που παρακολουθούσε μαζί του το Survivor. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό ως προς την αγωνία που έζησε ο Τριαντάφυλλος, ως πρώην παίκτης.

Η υποστήριξη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στο Σάκη Κατσούλη

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στιγμιότυπα από το Συμβούλιο του Νησιού και συγκεκριμένα ανήρτησε δυο βίντεο. Ένα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ένα τον Σάκη Κατσούλη να βγάζουν λόγο έκαστος.«Σας αγαπώ οικογένειά μου, αδερφάκια μου» έγραψε στην περιγραφή του video στο οποίο η Μαριαλένα φαίνεται να έχει πάρει τον λόγο.

Instagram.com/triantafillos_xatzinikolaou

«Ο νικητής είσαι αγόρι μου, αδερφέ μου. Μία ζωή δίπλα σου» έγραψε χαρακτηριστικά στο στόρι που ανέβασε με τον Σάκη Κατσούλη να μιλάει.

 

Τριαντάφυλλος Instagram.com/triantafillos_xatzinikolaou