ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Timothée Chalamet είναι ο νέος Willy Wonka και μόλις μας άνοιξε η όρεξη για σοκολάτες

Invision/AP Jordan Strauss

Ο «Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας» παίρνει ξανά σάρκα και οστά, αυτή τη φορά με Timothée Chalamet.

Η Warner Bros. ζωντανεύει για τρίτη φορά το βιβλίο του αγαπημένου μας Roald Dahl, «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας». Αν και λατρέψαμε την εκδοχή του Johnny Depp ως Willy Wonka, σειρά παίρνει ο Timothée Chalamet και αυτά είναι πολύ καλά μαντάτα.

Τι θα δούμε στη νέα εκδοχή, με Timothée Chalamet;

Η ηλικία του Timothée Chalamet μάς κάνει να πιστεύουμε ότι θα δούμε τον Willy Wonka στην πρώτη νιότη του. Ακολουθώντας λοιπόν την τάση των prequels, ο Chalamet θα υποδυθεί τον νεαρό Wonka και τις περιπέτειές του, πριν ανοίξει το εργοστάσιο σοκολάτας. Έφτασε επίσης η στιγμή όπου ο Timothée θα ξεδιπλώσει μπροστά στα μάτια μας τις χορευτικές και φωνητικές του ικανότητες (γιατί σιγά μην δεν είχε musical στιγμές). Η ταινία θα λέγεται “Wonka” και ο πρωταγωνιστής της έπρεπε να εκπαιδευτεί σκληρά για τον ρόλο αυτό.

Τρίτη και όχι φαρμακερή για τη Warner Bros

Θυμάσαι την πιο πρόσφατη εκδοχή του Willy Wonka, επειδή ήταν το 2005, ήταν ταινία του Tim Burton και πρωταγωνιστούσε ο Johnny Depp. Η πρώτη πρώτη φιγούρα όμως ήταν αυτή του Gene Wilder, το 1971. Η τρίτη φορά όμως θα διαφέρει σημαντικά, εφόσον πιάνει την ιστορία από την αρχή. Όπως θα δούμε και στην περίπτωση της Cruella.

Ο Paul King θα σκηνοθετήσει και μοιραστεί το σενάριο με τον Simon Farnaby και η Heyday Films θα κάνει την παραγωγή. Το 2021 είναι μάλλονη χρονιά του Timothée Chalamet γιατί περιμένουμε ήδη αρκετά projects. To The French Dispatch του Wes Anderson που δεν προλάβαμε να δούμε στις αίθουσες, το Dune αλλά και το Don’t Look Up με τον Leonardo DiCaprio και την Jennifer Lawrence.