ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

O Stallone έβαλε τις κόρες του να εκπαιδευτούν σαν αληθινοί πεζοναύτες για να ζήσουν μακριά του. Βρες το λάθος

Ο Sylvester Stallone ανάμεσα στις κόρες του Sistine και Sophia. Chris Pizzello/AP Images

Ο Sylvester Stallone έβαλε τις κόρες του να περάσουν τη δική τους αλά Rocky εκπαίδευση προκειμένου να ζήσουν στη Νέα Υόρκη. Οι ενήλικες κόρες του, η 27 ετών Sophia και η 25χρονη Sistine ήταν εκείνες που το αποκάλυψαν σε κοινή τους συνέντευξη.

Μιλώντας στη The New York Post οι κόρες του Sylvester Stallone, εξομολογήθηκαν ότι ο πατέρας τους προσέλαβε αληθινούς πεζοναύτες,  για να τις εκπαιδεύσουν πριν μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη το 2023, καθώς ανησυχούσε πάρα πολύ που θα ζούσαν μακριά του.

«Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα», είπε η Sistine Stallone. «Ήταν 6 ώρες που περνούσαμε σε εκείνο το δάσος. Μας “έδερναν” με τη Sophia πραγματικά. Ήταν αληθινοί πεζοναύτες», πρόσθεσε. «Δεν με εκπλήσσει που ο μπαμπάς μου μας έβαλε να το περάσουμε αυτό, γιατί μεγαλώσαμε βλέποντάς τον να κάνει αυτές τις στρατιωτικού τύπου προπονήσεις αυτοάμυνας», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι 2 μεγαλύτερες κόρες του Sylvester Stallone, όπως και η σύζυγός του Jennifer Flavin αλλά και η μικρή τους κόρη, η 21 ετών Scarlet, πρωταγωνιστούν σε reality για τη ζωή τους η δεύτερη σεζόν του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 21 Φεβρουαρίου. Εκεί θα δεις και μέρος της προπόνησής τους, στην οποία αναγκάστηκαν να υποβληθούν προκειμένου να απομακρυνθούν από την πατρική εστία.

Ο διάσημος ηθοποιός μάλλον θεωρεί ότι η Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο ασφαλές μέρος, όσο το Miami όπου ζει, γι’ αυτό και η μικρότερη κόρη του, η 21χρονη Scarlet δεν εκπαιδεύτηκε σαν άλλος ΟΥΚ μαζί με τις αδερφές της, προς μεγάλη της ανακούφιση. Ή ίσως νιώθει ότι ως Rambo και Rocky μαζί μπορεί να την προστατεύσει ο ίδιος.

Stallone Οι 3 κόρες του ηθοποιού. / Chris Pizzello/Invision/AP Images
Οι 3 κόρες του ηθοποιού.

«Ήταν μία σκληρή ρουτίνα. Θα μας έφτιαχνε αυγά με κέτσαπ κάθε πρωί στις 6. Για κάποιο λόγο αυτός ο συνδυασμός θα μας βοηθούσε να δυναμώσουμε τους μύες μας», είπε η 27 ετών Sophia. «Αλλά μετά είχε πολλά sit ups, push ups, έλξεις, επολέ- ζετέ με βάρη», πρόσθεσε και η Sistine σχολίασε «έφτιαξε τα τέλεια αγόρια».

Μιλώντας για αγόρια, ο Sylvester Stallone είχε αποκτήσει 2 γιους τον Sage και τον Seargeoh, από τον προηγούμενο γάμο του με τη Sasha Czack, εκ των οποίων δυστυχώς ο ένας (Sage) απεβίωσε από καρδιακή ανεπάρκεια το 2012. Αμφιβάλλω, ωστόσο, ότι θα μπήκε στην διαδικασία να υποβάλει τους γιους του σε μία τέτοια εκπαίδευση, πριν αποφασίσουν να ζήσουν μόνοι τους.

Δεν είναι κακό φυσικά να γνωρίζεις αυτοάμυνα, δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση οι γονείς να λειτουργούν με τρόπο που θέλει να διδάξει στα παιδιά τους την αυτονομία, προετοιμάζοντάς τα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν το οτιδήποτε. Είναι όμως κάπως προβληματικό να πιστεύεις ότι το να μάθει μια γυναίκα να μάχεται σαν πεζοναύτης, είναι αυτό που θα της εξασφαλίσει τη σωτηρία από οποιαδήποτε επίθεση.

Θαρρώ πως αν δείχναμε τον ίδιο ζήλο στην εκπαίδευση των αγοριών στην ενσυναίσθηση και τον σεβασμό, ίσως να μην φαινόταν σε κανέναν τόσο τρομακτικό το να πάνε 2 κορίτσια άνω των 20 ετών να ζήσουν μόνα τους σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη.

Η εκπαίδευση των Sistine και Sophia Stallone από επαγγελματίες πεζοναύτες βέβαια, είναι άλλο ένα παράδειγμα του «δείξε μου ότι είσαι nepo baby χωρίς να μου το πεις».

Η συζήτηση για τα nepo babies στο Hollywood περιστρέφεται (και) γύρω από το γεγονός ότι συνήθως χρησιμοποιούν εξωφρενικά υπερβολικά μέσα για να προετοιμαστούν για καθημερινές δραστηριότητες. Όπως είναι μία μετακόμιση για παράδειγμα, σαν αυτή που έκαναν οι κόρες του ηθοποιού στη Νέα Υόρκη.

Προετοιμάστηκαν γι’ αυτήν, όχι με απλά μαθήματα αυτοάμυνας σε μία απλή σχολή πολεμικών τεχνών της γειτονιάς τους, αλλά από επαγγελματίες στρατιωτικούς με τους οποίους έκαναν προπονήσεις σε δάση για να επιβιώσουν στη Νέα Υόρκη. Μάλλον ο Sylvester Stallone ήθελε να είναι βέβαιος πως αν χαθούν στο Central Park, θα ξέρουν να ανάψουν φωτιά και να μαζέψουν ρίζες για να φάνε, εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα κάθε φυσικό εχθρό. Μπορείς να βγάλεις τον Stallone από τον Rambo, αλλά ο Rambo δεν βγαίνει από τον Stallone.

Οι κόρες του, σίγουρα δεν θα μείνουν σε κάποια κακόφημη περιοχή της πόλης, ούτε θα ζουν σε κάποιο κτίριο χωρίς θυρωρό και ασφάλεια. Ο πατέρας του θα μπορούσε να τους στείλει επίσης κάποιο σωματοφύλακα να φροντίζει για οποιαδήποτε ενδεχόμενη απειλή, όπως εύστοχα σημειώνει το The Cut. Άντε να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν κάποιον από τους αρουραίους της πόλης. Θα τους φανεί άραγε χρήσιμη η εκπαίδευση σε αυτό; Θα το δούμε στο reality The Stallone Family.