ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η άβολη στιγμή που οι fan κάνουν μήνυση στη Madonna επειδή είναι ντίβα

Kevin Mazur/WireImage for Live Nation/Getty Images

Δύο θαυμαστές της Madonna στη Νέα Υόρκη μήνυσαν την ποπ σταρ επειδή ξεκίνησε τη συναυλία της αργά, υποστηρίζοντας ότι «έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά» το επόμενο πρωί. Οι παρευρισκόμενοι στη συναυλία λένε ότι η συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε στις 22.30 αντί για τις 20.30. Ντιβιλίκια ούτε από τη Madonna δεν σηκώνουν οι fans, που φτάσαμε.

Σε μια αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, ο Michael Fellows και ο Jonathan Hadden λένε ότι αγόρασαν εισιτήρια για τη συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου στο Barclays Center στο πλαίσιο της περιοδείας της Madonna, τη διάσημη πλέον Celebration Tour.

Madonna Kevin Mazur/WireImage for Live Nation

Είχαν πληρώσει εισιτήριο που έγραφε ότι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20.30, αλλά η 65χρονη Madonna ανέβηκε στη σκηνή μόνο μετά τις 22.30, σύμφωνα με τη μήνυση. Νιώθει σταρ η Madonna κι αυτό βγαίνει στο στήσιμο. Οι δύο μηνυτές υποστηρίζουν ότι «δεν θα είχαν πληρώσει τα εισιτήρια» αν ήξεραν ότι θα τελείωνε τόσο αργά.

Μέχρι τη στιγμή που οι δύο θαμώνες της συναυλίας έφυγαν μετά τη 01:00, «έμειναν αποκλεισμένοι στη μέση της νύχτας» και «αντιμετωπίστηκαν πολλά προβλήματα, λιγοστά μέσα μαζικής μεταφοράς, αδυναμία να μοιραστούν το κόστος της διαδρομής και το αυξημένο κόστος δημόσιας και ιδιωτικής μεταφοράς». Η αργοπορία της Madonna επηρέασε επίσης την ικανότητά τους «να αναλάβουν τις οικογενειακές τους ευθύνες την επόμενη μέρα», υποστηρίζει η μήνυση. Οι ενάγοντες κάνουν μήνυση για αδιευκρίνιστη αποζημίωση. ΕΠΟΣ. 

Οι Fellows και ο Hadden κατηγορούν τη Madonna, το Barclays Center και τον διοργανωτή της περιοδείας Live Nation για «ασυνείδητες, αθέμιτες ή/και παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» για την καθυστερημένη έναρξη, κάτι που το ζευγάρι υποστηρίζει ότι συνιστά παραβίαση της σύμβασης και αθέμιτη άσκηση ψευδούς διαφήμισης. «Οι κατηγορούμενοι παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τους κατόχους εισιτηρίων ότι οι συναυλίες θα ξεκινούσαν πολύ αργότερα από την ώρα έναρξης που αναγράφεται στο εισιτήριο και όπως διαφημιζόταν, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι εισιτηρίων να περιμένουν για ώρες», αναφέρεται στο έγγραφο.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν επίσης ότι η Madonna «έχει μακρά ιστορία στο να φτάνει και να ξεκινά τις συναυλίες της αργά, μερικές φορές καθυστερεί πολλές ώρες», αναφέροντας παραδείγματα «της περιοδείας Rebel Heart 2016, της περιοδείας Madame X 2019-2020 και προηγούμενων περιοδειών, όπου η Madonna συνεχώς ξεκίνησε τις συναυλίες της με δύο ώρες καθυστέρηση».

Η Madonna έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες αγωγές: το 2019, όταν ένας θαυμαστής της στη Φλόριντα υποστήριξε ότι η καθυστέρηση της συναυλίας στη περιοδεία της Madame X ήταν παραβίαση της σύμβασης. Και το 2020, σε μήνυση που κατέθεσαν δύο θεατές συναυλιών στη Νέα Υόρκη. Αργότερα και οι 2 αγωγές απορρίφθηκαν οικειοθελώς.

Να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το περασμένο καλοκαίρι, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έλαβε θεραπεία για μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Η Madonna αναμένεται να κλείσει το σκέλος της συναυλίας στις ΗΠΑ στις 15 Απριλίου στο Τέξας.

Η Madonna έχει κοινοποιήσει ανάρτηση στο Twitter/X το 2019, στην οποία είπε στους θαυμαστές: «Υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβετε όλοι. Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ».