ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φοράει παραλλαγή και μπαίνει στη Φάρμα. Τι έχουμε να ακούσουμε;

Τι δεν έχει κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει υπάρξει «Ζορό», έχει γίνει ο εκδικητής για όσους ρυπαίνουν την πόλη του σε προεκλογικό spot κι έχει κάνει πολλούς να απορήσουν με δηλώσεις του για το πόσο επιπλέον μπορεί να προκαλέσει. Τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη πράξη του έργου στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Το έργο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα διαδραματιστεί πλέον στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φορά στολή παραλλαγής κι ετοιμάζεται να διαγωνιστεί ως αγρότης στο reality show του ΑΝΤ1.

Οι φωτογραφίες του μοιάζουν με το απόλυτο τρολάρισμα για τον δεύτερο κύκλο του αγροτικού reality του ΑΝΤ1. Η Φάρμα επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Παναγιώτης Ψωμιάδης

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχουν ήδη συμφωνήσει τη συμμετοχή τους στο reality του ΑΝΤ1 η Σάσα Μπάστα, η Αγγελική Ηλιάδη, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Μάνος Πανταζής, η Αθανασία Τσουμελέκα, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έρχεται να προστεθεί σε αυτά τα ονόματα.

Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπαίνει στη Φάρμα. Τι έχουμε να ακούσουμε;

Ο πρώην περιφερειάρχης θα πιάσει τα αγροτικά του εργαλεία κι ελπίζουμε να αφήσει έξω τις προκλητικές απόψεις του. Αυτές που τον είχαν οδηγήσει να πει για το #metoo «Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσε τότε». Αυτές που τον είχαν κάνει να συμμετέχει σε μπάρμπεκιου – διαμαρτυρία κατά της μετανάστευσης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα μας».

Αυτές που τον είχαν κάνει να αποκαλέσει «επανάσταση» τη Χούντα, να χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή «αδελφές παρατάξεις, αλλά και που τον έχουν οδηγήσει να κατηγορηθεί για δημόσια υποκίνηση βίας. Όλες αυτές οι απόψεις του, ελπίζουμε να μείνουν εκτός της τηλεοπτικής του παρουσίας στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Αλλιώς, θα σου θυμίσω, υπάρχει πάντα και το τηλεκοντρόλ. Είναι στα χέρια σου.