ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Φάρμα: Ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου, σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σου. Πού τον έχεις ξαναδεί

Ένα νέο αλλά ταυτόχρονα πόλυ γνώριμο σε όλους μας reality show, «Η Φάρμα» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1. Χρέη παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίο θα υποδεχτεί τους 14 παίκτες που θα διαγωνιστούν στο reality show. Έναν ιδιαίτερο ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει και ο επιστάτης της «Φάρμας», Βασίλης Φιλίππου. Ήρθε η ώρα να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα.

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. «Η Φάρμα» θα ανοίξει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο. Στην «Φάρμα» ως επιστάτης, σε έναν ρόλο κλειδί δηλαδή, θα εμφανίζεται και ο Βασίλης Φιλίππου.

Ποιος είναι ο επιστάτης στο reality show «Η Φάρμα», Βασίλης Φιλίππου

«Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό», αναφέρει το βιογραφικό του σημείωμα. Όπως καταλαβαίνεις είναι γνώστης των αγροτικών εργασιών τις οποίες θα καλούνται να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενοι.

«Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι. Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης», σημειώνεται στο βιογραφικό του σημείωμα.

Όσο για τις αγαπημένες του ασχολίες τις ώρες που έχει ελεύθερες από τις εργασίες του αυτές είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική. «Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει», καταλήγει το βιογραφικό σημείωμα. Ο Βασίλης Φιλίππου είναι η καταληλλότερη επιλογή για επιστάτης της Φάρμας, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε σε αυτό. Κι αν δεν πείστηκες ήδη ότι θα τραβήξει την προσοχή σου, δες και τις παρακάτω φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ξανασκέψου το. Όπως θα διαπιστώσεις από αυτές, ο Επιστάτης στη Φάρμα του ΑΝΤ1, συχνά εργάζεται και ως μοντέλο.

Ο ρόλος του στη «Φάρμα»

Ο 37χρονος αγρότης, Βασίλης Φιλίππου, είναι εκείνος που θα θέτει κάθε εβδομάδα τη «μεγάλη αποστολή» στους παίκτες που θα προσφέρει ένα έπαθλο στους νικητές. «Η δυσκολία θα είναι 7 με 8 στα αγωνίσματα», είχε πει ο ίδιος σε εμφάνισή του στο Πρωινό.

Τα αγωνίσματα θα είναι αρκετά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς εκτός της μεγάλης αποστολής οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν και τις εξής δοκιμασίες:

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Σ’ έχω δει κάπου. Κάπου σε ξέρω

Αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που θα κάνει ο Βασίλης Φιλίππου αν και είναι η πρώτη φορά που γίνεται Επιστάτης στο reality show «Η Φάρμα» του ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό του «ντεμπούτο» το είχε κάνει ως διαγωνιζόμενος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha “Deal”.

Τον Μάρτιο του 2019, ο Βασίλης Φιλίππου, είχε έρθει αντιμέτωπος με τον τραπεζίτη του παιχνιδιού και μάλιστα κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει σε συμφωνία μαζί του, 11.000 ευρώ.