ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στις φήμες για επιστροφή του στο πρωινό. Αν κατάλαβες, πες και σε μένα

ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη μέση η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Θα επιστρέψει ο Γρηγόρης; Δεν θα επιστρέψει; Θα φύγει ο Γιώργος Λιάγκας; Θα μείνει; Με την απορία θα μείνεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γιατί επίσημη τοποθέτηση από το κανάλι δεν υπάρχει και οι απαντήσεις πιο πολύ μπερδεύουν παρά εξηγούν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από λίγες ημέρες, απάντησε στη φημολογία που τον θέλει να έχει κάνει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη. Να σου θυμίσω, μήπως και το ξέχασες, ότι στην πρωινή ζώνη βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό μου.

Μιλώντας στο Mega, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι είναι «αγενές» προς τον Γιώργο Λιάγκα να υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις. Σωστό; Σωστό. Δεν έχει κάνει και κανένα ραντεβού σχετικό. Τον πιστεύουμε; Τι λόγο έχουμε να μην το κάνουμε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα»

«Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν το κάνω ούτε από θέμα κολλητιλικίου ή οτιδήποτε άλλο, το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό. Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή.

Είναι όμως αγένεια όταν ο άνθρωπος αυτός είναι στην ώρα του και τη δουλειά του και δουλεύουν άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα από ανθρώπους που εργάζονται και παίρνουν χρήματα από εκεί και πάνε και καλά, όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που κάνουν.

Δεν θα ήθελα να συμβαίνει σε ‘μένα, οπότε, δεν θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Στα καλά καθούμενα εκεί που πάει στα δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δεν θα είσαι.

Αν θα είναι ή δεν θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό μέχρι τώρα», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Θα το σκεφτώ, θα το σκεφτώ»

Μέχρι εδώ όλα καλά. Διαψεύδει τις φήμες και δεν θέλει να το συζητήσει περισσότερο γιατί το θεωρεί αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα. Έλα όμως που λίγες ημέρες μετά φιλοξενεί στο Tonight την Ευαγγελία Συριοπούλου και κάνουν τον διάλογο που ακολουθεί.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Κάποια στιγμή ήμασταν και «απέναντι» και εγώ έκανα ζάπινγκ, σε έβλεπα. Και στο ραδιόφωνο σε ακούω το πρωί που πάω. Τώρα θέλω να σε δω και σε πρωινό.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Να κάνω πρωινό; Αλήθεια το λες; Μου το λένε πολλοί αυτό τώρα, αλλά αλήθεια να γυρίσω στο πρωινό; Κάνω και πρωινό ραδιόφωνο.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Αλήθεια, μετά το ραδιόφωνο και μην κοιμάσαι ποτέ.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα το σκεφτώ, θα το σκεφτώ.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Σ’ αγαπάει ο κόσμος Γρηγόρη, σε θέλει.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά εντάξει, όπως σε κάποιους δεν αρέσω, σε κάποιους αρέσω. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα

Από το «ούτε κουβέντα να μην ακούω και να μην το επαναφέρουμε το θέμα» στο «θα το σκεφτώ, θα το σκεφτώ». Ποιος μπερδεύτηκε να σηκώσει το χέρι. Κάτσε, μετράω ακόμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθεί τα όσα λέγονται (ή δεν λέγονται) και έχει τοποθετηθεί σχετικά. Η τοποθέτηση έχει γίνει πριν το «θα το σκεφτώ, θα το σκεφτώ».

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά. Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό».

Μα, μου, σου, του. Τίνος είναι τελικά το πρωινό ρε παιδιά;